2777
2789

تا ساعت۷اینا خیلی خوب بود بازی میکرد خوابش برد بیدار ک‌شد سمت چپش سینش و‌چسبیده میگه درد میکنه هی براحساس نشه گفتم‌قلب این طرف نیست و‌اینا میکه پس چرا نفس میکشمم درد میکنه واقعا عجیب حرفش نمیدونم چیکار کنم ببرمش بیمارستان 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دردش قلبی نیست

پلورتیکه 

درد قلبی فشارنده‌ست و با دم و بازدم تغییری نمیکنه

درد پلورتیک با دم بیشتر میشه

حالا میتونه پلور قلب یا ریه باشه

در هر صورت دکتر ببری بهتره اما بدون که اونطور که فکر میکنی نیست

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
2804
شاید معده ش باشه

خودمم حدسم همینه چون خیلی بدخوری کرد براافطار فرنی سوپ باهم خورد باز استرسم گرفته شوهرم حدی نمیگیره بیاد بریم دکار

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
2805
شاید هوا رفته سر دلش  من بچه بود تیر میکشید سینم بعد باید یواش نفش میکشیدم تا دردش بره

امیدوارم اینجوری باشه دلیلش چیه یعنی هوا بره چون یکم علائم سرماخوردگی داره

ازش بپرس دقیقا کجا درد میکنه اگه با انگشت یجا نشون داد یعنی معده شه 

اگه بصورت دایره گف این حدود قلبه 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
خودمم حدسم همینه چون خیلی بدخوری کرد براافطار فرنی سوپ باهم خورد باز استرسم گرفته شوهرم حدی نمیگیره ...

ببین نفس تنگی نداره عرق نمیکنه ولی معده شه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
2801