2777
2789
عنوان

بچه ها مسکن ملی بیچارمون کرد😟کیا ثبت نام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26444 بازدید | 264 پست
اگه تحویل ندن فایده ش چیه دوست من؟ فقط همون سرمایه اندکی هم که داریم از چنگمون درمیاد و بدبخت تر میش ...

چرا تحویل ندن؟

خیلیها تحویل گرفتن و الان ساکن هستن ما هم تحویل گرفتیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شما کی شروع به پرداخت پول کردید و چقدر پول گرفتن تا الان ؟ از ما ۱۲۰ گرفتن والا نمیدونم ادامه ب ...

ماازسال ۹۹ الان ۹۰ درصدتکمیل ۷۹۰ دادیم ولی پروژه خوابیده وهیچکس توان پرداخت نداره خیرنبین مااگه برگردیم عقب هیچوقت ادامه نمیدادیم خیلی اذیت شدیم هرچی داشتیم فروختیم شاید اللان پول اون طلا وماشین بی ارزش شده 

خدایاسپاس گذارم  
نه هنوز اورده بالای یک ملیارد میخادوهیچکس توان پرداخت نداره

کجا هستید؟

چخبره؟

همه شکایت کنید هر چند راه به جایی نمیبره ما خیلی تجمع گذاشتیم صدا و سیما هم اومد ولی هیچی به هیچی

همدانم ن بابا مگه الکیه تحویل ندن البته ازین دولت پزشکیان بعید نیست تحویل ندن کلا

والا از قدیم همینجور بود از دوره احمدی نژاد که مسکن مهر بود هنوز خیلیا تحویل نگرفتن متاسفانه . مخصوصا تو تهران. شما همدانی شهرای دیگه بهتر میسازن تهران خیلی بده اوضاعش. الان تو پرند و هشتگرد یک عالمه پروژه هست از سال ۸۸ .۹۰ و... هنوز تحویل ندادن متاسفانه . دوره روحانی هم که اونجوری . کلا به این مسکن ملی همشون بی توجهی کردن فقط وعده دادن هیچ کدوم عملی نشد

والا از قدیم همینجور بود از دوره احمدی نژاد که مسکن مهر بود هنوز خیلیا تحویل نگرفتن متاسفانه . مخصوص ...

خدا کنه عملی بشه امید ما برا خونه دار شدن ب همینه مگر خدا معجزه کنه غیر مسکن ملی خونه دار شیم 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40