همش تعداد اورده رو میبرن بالا رو حرفشون نیستن از ۶ تا اورده کردن ۸ تا بعد گفتن ۱۰ تا دیروز رفتیم برای انتخاب واحد یه برگه جلومون گذاشتن که باید ۳ تا دیگه یعنی ۱۲۰ ملیونم بدید وگر نه نمیذاریم انتخاب واحد کنید واقعا درمونده شدیم ۱۲۰ ملیونم کم پولی نیست گفتن تا ۲۰ فروردینم باید تسویه کنید🥺😔😐
برید راه و شهرسازی پیگیری کنید باید پروژه تون رو پیگیری کنید ببینید کجاست و پیشرفت کار در چه مرحله ا ...
میگن سه ماه دیگست سه ماه دیگه میری میگه ۵ماه دیگه
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دعاکنیدمال ماروهم بدن ماسهندتبریزثبت نام کردیم قرعه کشی کردن انداختن اندیشه اندیشه هم میخوره اتوبان ۱۴۰۱مرداداولین قسطو ریختیم دی هم دومین ۴۰میلیونوریختیم ولی هیچ خبری نیست
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
راضیم پول بگیرن بگن میسازیم فعلا۳۵۰میتونیم بدیم مشکل اینه که بیشترمیخوان هرکی ۵۰۰بده به اونازودترمیدن اونارو میزارن جای اوناییکه پول نریختن حساب
میگن اندیشه بهتره البته سمتای اتوبانه دیگه میخوان اپارتمان بزنن الان میخوره به قطعه ششم اتوبان فعلانمیسازن تااین مشکل حل بشه