2777
2789
عنوان

بچه ها مسکن ملی بیچارمون کرد😟کیا ثبت نام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26456 بازدید | 264 پست
ما۱۴۰۰تیرماه ثبت نام کردیم ۴۰تومن ریختیم ۶ماه بعدشم ۴۰ریختیم هیچ خبری نیست که نیست آنقدر طولش دادن ر ...

برید راه و شهرسازی پیگیری کنید باید پروژه تون رو پیگیری کنید ببینید کجاست و پیشرفت کار در چه مرحله ایه.

برید راه و شهرسازی پیگیری کنید باید پروژه تون رو پیگیری کنید ببینید کجاست و پیشرفت کار در چه مرحله ا ...

میگن سه ماه دیگست سه ماه دیگه میری میگه ۵ماه دیگه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر تحویل گرفتین مسکن ملی رو ؟ وام چقدر هست ؟ مال شما هم سه طبقه هست ؟

نه فعلا قسط بستیم باید ۶۰ ملیون بدیم به پیمانکار تا تحویل بده اره دو طبقه ۶ واحده طبقه همکف اوله.وامش ۶۶۰ ملیونه.

نه فعلا قسط بستیم باید ۶۰ ملیون بدیم به پیمانکار تا تحویل بده اره دو طبقه ۶ واحده طبقه همکف اوله.وام ...

یعنی ۶۰ تومن پیمانکارو‌بدید خونه رو تحویل میدن؟؟؟

خداروشکر چقدر خوب مبارکتون باشه😊😊

تحویل گرفتید حتما خبر بدید ماهم ذوق کنیم😃😃

یعنی ۶۰ تومن پیمانکارو‌بدید خونه رو تحویل میدن؟؟؟خداروشکر چقدر خوب مبارکتون باشه😊😊تحویل گرفتید حتم ...

اره عزیزم.ممنونم♥️

بابا کجاش خوبه یکسره فقط پول میگیرن.خامم هست تازه فقط در ورودی زدن ۴ تا در هم باید بخریم🤦‍♀️

بشما گفتن چند تومن واریزی داره؟

دعاکنیدمال ماروهم بدن ماسهندتبریزثبت نام کردیم قرعه کشی کردن انداختن اندیشه اندیشه هم میخوره اتوبان ۱۴۰۱مرداداولین قسطو ریختیم دی هم دومین ۴۰میلیونوریختیم ولی هیچ خبری نیست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

توکل بر خدا ولی نهضت پولگیری ادامه داره😒

راضیم پول بگیرن بگن میسازیم فعلا۳۵۰میتونیم بدیم مشکل اینه که بیشترمیخوان هرکی ۵۰۰بده به اونازودترمیدن اونارو میزارن جای اوناییکه پول نریختن حساب 

خب من تبریز نیستم سهند بهتره یا اندیشه؟

میگن اندیشه بهتره البته سمتای اتوبانه دیگه میخوان اپارتمان بزنن الان میخوره به قطعه ششم اتوبان فعلانمیسازن تااین مشکل حل بشه