2777
2789
عنوان

دلی عبادت +عکس

168 بازدید | 14 پست

اخرین باری ک حال خودم را خوب کردم یادم نیست 

اخرین باری ک از ته دل خواستم نماز بخوانم 

اصلا بگو اخرین باری ک نماز خواندم...

فراموش کرده بودم ذکرها و اعمال را 

حتی وضو را 

ولی امروز عجیب دلم حرف زدن و عبادت میخواست 

روزه ای ک با مخالفت بقیه گرفتم و نمازی ک با چندین بار قطع کردن همراه بود بخاطر فراموش کردن حتی سوره حمد 

پایان نماز 

انگار به خودم برگشته بودم 

انگار تمام دنیا یک طرف بود و من با خدای خودم یک طرف

چه حس خوب و عجیبی ....

چقدر خوش شانس که خدا مرا طلبیده برای ثواب در این ماه رحمت 💖

عزیزم قبول باشه 

حتما هم قبوله🌱❤️✨️

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

خداروشکر...چقدر حس خوبی گرفتم

با دل پاکت برای‌ منم دعا کن♥️

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

التماس دعا

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
2804

نوشته تون خیلی قشنگ بود

انگار دست به قلمتون هم خوبه🤌

ان‌شاءالله این حال خوب و این عبادت ادامه دار باشه✨️❤️

چرا خانوادت مخالفن با فرمان خالق؟؟

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

2805
ممنون عزیزم در حد یه انشا میتونم بنویسم😆بله انشالا

ولی من هنوز در خماری اون عکسم😁

هرکار کردم نیومد😅😅 با چادر گلی و سجاده بود عه شد

به به✨چ وایب خوبی🥰 

2801