2777
2789
اگه هیچ حسی نداری بهش زندگی تو خراب نکن درست فکر  کن دختر  و با خانواده اگه شرایطش داری مط ...

نه اصلا 

هرپقت خودم بگم بعد برام میگیره اونم اگه پول داشته باشه تو این سه سال سوپرایزم نکرده هودم باید ازش بخوام🤕🤧

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اصلا بهم توجه نمیکنه؟؟ توجه یعنی جی؟مثلا چه کارایی بکنه؟

ببعضی از خانوما وقتی شوهرشون خیلی بهشون توجه میکنه ، محبت میکنه و ابراز علاقه میکنه، فراری میشن از دست شوهرشون

بعد عروسی هم دوستش نداشتی؟

عزیزم من هنوز عقدم 

من اواخر ۱۵ ازدواج کردم و الان ۱۹ سالمه و شاید امسال عروسی بگیریم.اوایل دوستش نداشتم بعدم ک بهش علاقه مند شدم خیلی حساس و زود رنج بودم و زود ازش خسته میشدم،کم کم روی خودم کار کردم خودمو عوض کردم،ب یک ثبات شخصیتی رسیدم و الان کاملا پذیرفتمش

هیچی فقط بگم ک ادم قدر چیزای ک داره رو نمیدوونه تا وقتی گرفته بشه ازش

:))

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

ببعضی از خانوما وقتی شوهرشون خیلی بهشون توجه میکنه ، محبت میکنه و ابراز علاقه میکنه، فراری میشن از د ...

نه زیاد اهل این کارا نیس اکثر وقتا فاز افسردگی بر میداره

قبلا نامزدتونو دوس داشتید؟این مقایسه از کی شروع شد

اون پسره رو از یازده سالگی دوست داشتم خودش چیزی نمیدونه که دوستش دارم چهارده ک عقد کردم فراموشش کرده بودم و همه فکر و خیالم نامزدم بود الان یه مدتیه باز اونده تو فکرم🤕

اون پسره رو از یازده سالگی دوست داشتم خودش چیزی نمیدونه که دوستش دارم چهارده ک عقد کردم فراموشش کرده ...

اگ از ظاهر وشخصیت همسرت خوشت میاد و انسان درستیه لطفا دلتو باهاش یک جهت کن و دنبال اون چیزی ک تو ذهنت درمورد اون فردِ قدیمی ساختی ازش نرو

چجوری کار کردی روی خودت

اول از همه اومدم اعتماد بنفسم رو تقویت کردم.من خودمو کم میدیدم و این آزارم می‌داد.بعد خودم ب این نتیجه رسیدم ک یجاهایی من اصلا ثبات اخلاقی ندارم،پس سعی کردم یسری رفتارارو انجام ندم،یسری حرفارو نزنم.یجا ب خودم اومدم دیدم چقدر من صبرم کمه،چقدر من غر غروام،چرا من باید انقدر بچه گانه رفتار کنم؟ و این اصلاح رفتار ها کم کم دید منو عوض کرد.بعد از اون دیدم نیاز ب آگاهی و مطالعه دارم برای همسرداریم،پس چندین تا کتاب خوندم و دوره شرکت کردم.ارتباطمو با خدا قوی کردم و تصمیم گرفتم خودمو همسرمو برای رضای خدا اصلاح کنم.اینا فقط تو سه سال رخ داد،ولی دید منو عوض کرد ب همسرم،الانم خودم خواستم ک اون شده همونی ک می‌خوام.

نه زیاد اهل این کارا نیس اکثر وقتا فاز افسردگی بر میداره

این کارو جفتتون انجام بدین عالیه
ابتدا آب و نمک به کل بدن بمالید ده دقیقه یک ربع بمونه، بعد سرکه و آب به بدن بمالید مجدد یه ده دقیقه بمونه یا کمتر، بعد با آب معمولی غسل کنید به نیت پاکسازی از هر گونه انرژی منفی و همزمان می تونید ذکر یا نور و یا قدوس و بگین و تکرار کنید یا میشه آب و نمک و سرکه رو مخلوط کرد و به کل بدن مالید و یک ربع صبر کرد و بعد با آب معمولی به نیت پاکسازی از هر گونه انرژی منفی غسل انجام داد و تمام.