2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
نه ندادم قطره پدی لاکت مگه اسهالش نمیکنه چون کوچولو بود یوبس بود دکتر داده بود بهش

سرچ کن برای اسهاله زیر دوسال دکتر هنیشه برای پسر من میداد بالای دوسال هم‌کیدی لاکت میشه ک اونم برا اسهاله

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋

اصلا بهش شیرینی نده شیرینی اسهال رو شدید میکنه میوه وآب میوه نده هویج رو بزار دو سه ساعت بپزه له کن بهش بده  دمکرده نعنا یا پونه بهش بده    آب اصلا بهش نده هر وقت تشنه شد بهش چای کمرنگ بده اگه شیرت رو میخوره همون غذاهایی رو بخور که یبوست میشی اگرم شیر خشکیه شیر خشکشو غلیظ تر و گرم‌تر درست کن   یک پیمانه برنج رو نیم ساعت بزار بجوشه بعد صافش کن حود بزنجو نه آبشو بزار مثل فرنی غلیظ بشه بهش بده خیلی تاثیر داره       ممکنه اسهالش به خاطر دندون باشه اما موقع دندون درآوردن چون بدنشون ضعیف میشه ممکنه اسهال میکروبی بگیره   پونه  آبلیموی تازه نعنا برای درمان عفونت خوبه   لعاب برنج و هویجی که چند ساعت بپزه  هم برای درمان اسهال   

2805