واقعاموندیم میخاستیم دناپلاس بگیریم میبینم خیلی هاناراضی ان
ام وی ام خوبه ؟
تاراروزیادوست ندارم
موندم سردرگم
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخه میگن خیلی بی کیفیته فقط ظاهرداره وزودزودخراب میشه
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
فکر کنم دنا پلاس.....دقیقا نمیدونم ولی داییم چند ساله دنا پلاس داره راضیه....تارا میگن الکی قیمتش بالاست....ام وی ام هم چینیه آپشنش از اونا بیشتره ولی خب چینیه دیگه
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
پولمون به این سه تامیرسه مادنادوست داریم ولی میگن بی کیفیته
فکر کنم دنا پلاس.....دقیقا نمیدونم ولی داییم چند ساله دنا پلاس داره راضیه....تارا میگن الکی قیمتش ...
انقدردناپلاس روبدگفتن میترسم خوب درنیاد