2777
2789
عنوان

بچه ها تارا خوبه یادناپلاس یاmvmx33s

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 28 پست
بین ام وی ام و تارا  آپشن تارا بیشتره قشنگتر از ام وی ام هست

واقعاآدم میمونه چکارکنه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ام وی ام رو نمیدونم ولی دنا خیلی خوبه...بودجه چقدره؟

تا۹۰۰داریم چون همسرم میگه توانتخاب کن کلا مردد شدم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من دنا‌پلاس داریم خیلی راضیم‌ فقط فاصله بین صندلی جلو وعقب کمه  پشت میشینی یخورده مثه بقیه ما ...

خیلی هاتوسایت ناراضی بودن بخاطراون موندم چکارکنیم

ما سه ساله دنا پلاس داریم تو این سه سال سی بار بردیم نمایندگی کیفیت نداره که .البته بعضیا دارن میگن ...

اهان پس مونده به شانسمون چجوری دربیاد

اتفاقا ام وی ام اپشنش از تارا کمتره ام وی ام ۳۳ قدیمی شده دیگه

ام وی ام x33sجدیده...اون قدیمیه بدون s

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ام وی ام x33sجدیده...اون قدیمیه بدون s

بله منsرومیگم

تا۹۰۰داریم چون همسرم میگه توانتخاب کن کلا مردد شدم 

والا انتخابش از تهیه پولش سختره....چ چیز سختی رو دوشته

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
والا انتخابش از تهیه پولش سختره....چ چیز سختی رو دوشته

اره میترسم خوب درنیادمقصرمن بشم