2777
2789
عنوان

بچه ها تارا خوبه یادناپلاس یاmvmx33s

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 28 پست
بین ام وی ام و تارا  آپشن تارا بیشتره قشنگتر از ام وی ام هست

واقعاآدم میمونه چکارکنه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ام وی ام رو نمیدونم ولی دنا خیلی خوبه...بودجه چقدره؟

تا۹۰۰داریم چون همسرم میگه توانتخاب کن کلا مردد شدم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من دنا‌پلاس داریم خیلی راضیم‌ فقط فاصله بین صندلی جلو وعقب کمه  پشت میشینی یخورده مثه بقیه ما ...

خیلی هاتوسایت ناراضی بودن بخاطراون موندم چکارکنیم

2804
ما سه ساله دنا پلاس داریم تو این سه سال سی بار بردیم نمایندگی کیفیت نداره که .البته بعضیا دارن میگن ...

اهان پس مونده به شانسمون چجوری دربیاد

اتفاقا ام وی ام اپشنش از تارا کمتره ام وی ام ۳۳ قدیمی شده دیگه

ام وی ام x33sجدیده...اون قدیمیه بدون s

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ام وی ام x33sجدیده...اون قدیمیه بدون s

بله منsرومیگم

2805
تا۹۰۰داریم چون همسرم میگه توانتخاب کن کلا مردد شدم 

والا انتخابش از تهیه پولش سختره....چ چیز سختی رو دوشته

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
والا انتخابش از تهیه پولش سختره....چ چیز سختی رو دوشته

اره میترسم خوب درنیادمقصرمن بشم