2777
2789
عنوان

بچه ها تارا خوبه یادناپلاس یاmvmx33s

353 بازدید | 28 پست

واقعاموندیم میخاستیم دناپلاس بگیریم میبینم خیلی هاناراضی ان 

ام وی ام خوبه ؟

تاراروزیادوست ندارم 

موندم سردرگم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دناپلاس

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
2803
دنا 

اخه میگن خیلی بی کیفیته فقط ظاهرداره وزودزودخراب میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

فکر کنم دنا پلاس.....دقیقا نمیدونم ولی داییم چند ساله دنا پلاس داره راضیه‌‌....تارا میگن الکی قیمتش بالاست....ام وی ام هم چینیه آپشنش از اونا بیشتره ولی خب چینیه دیگه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
2804
ام وی ام .چقد بودجه دارین

پولمون به این سه تامیرسه مادنادوست داریم ولی میگن بی کیفیته

2805
فکر کنم دنا پلاس.....دقیقا نمیدونم ولی داییم چند ساله دنا پلاس داره راضیه‌‌....تارا میگن الکی قیمتش ...

انقدردناپلاس روبدگفتن میترسم خوب درنیاد

انقدردناپلاس روبدگفتن میترسم خوب درنیاد

ام وی ام رو نمیدونم ولی دنا خیلی خوبه...بودجه چقدره؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
2801