2777
2789
عنوان

بچه ها تارا خوبه یادناپلاس یاmvmx33s

1082 بازدید | 28 پست

واقعاموندیم میخاستیم دناپلاس بگیریم میبینم خیلی هاناراضی ان 

ام وی ام خوبه ؟

تاراروزیادوست ندارم 

موندم سردرگم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دناپلاس

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
بیشتر ببینید
دنا 

اخه میگن خیلی بی کیفیته فقط ظاهرداره وزودزودخراب میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

فکر کنم دنا پلاس.....دقیقا نمیدونم ولی داییم چند ساله دنا پلاس داره راضیه‌‌....تارا میگن الکی قیمتش بالاست....ام وی ام هم چینیه آپشنش از اونا بیشتره ولی خب چینیه دیگه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من بین ماشین چینی و ایرانی انتخابم ایرانی هست پس دنا پلاس

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ام وی ام .چقد بودجه دارین

پولمون به این سه تامیرسه مادنادوست داریم ولی میگن بی کیفیته

بیشتر ببینید
فکر کنم دنا پلاس.....دقیقا نمیدونم ولی داییم چند ساله دنا پلاس داره راضیه‌‌....تارا میگن الکی قیمتش ...

انقدردناپلاس روبدگفتن میترسم خوب درنیاد

بیشتر ببینید
انقدردناپلاس روبدگفتن میترسم خوب درنیاد

ام وی ام رو نمیدونم ولی دنا خیلی خوبه...بودجه چقدره؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔