2777
2789
عنوان

شوهرم🤭🤭🤭

1225 بازدید | 31 پست

همش منو تو جمع یا بوس میکنه🤤🤭🤭

یا بغلم میکنه یا فشارم میده😂😂😂

اونروز تو خونه بهش گفتم تو جمع اینکارو نکن خجالت میکشم ولی شیطنتش گل میکنه تو جمع بغلم میکنه منم از خجالت جلو مامان باباش خجالت میکشم😆😆😆🤭🤭

حس میکنم اینکارا ماله اتاق خوابه ولی میگ نه عشق چه تو اتاق چه بیرون اتاق باید پابرجا باشه بینمون😂😂😂

البته اینم بگم جلو بچه یا افراد نوجون اینکارو نمیکنه چون میگ حساسن اونا ❤😂😂

فقط جلو افراد متاهل و بزرگ 

خلاصه چیکار کنم هی اینکارو نکنه؟😂😂😂من خجالت میکشم خو😊😊😊

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

🤣🤭

سخت نگیر دختر،کِیف کنید دنیا دوروزه 

خوبه که چشممون عادت کنه عشق و علاقه و محبت ببینه😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

خودت هم انگار ذوق داری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
🤣🤭 سخت نگیر دختر،کِیف کنید دنیا دوروزه  خوبه که چشممون عادت کنه عشق و علاقه و محبت ببینه😍

خداییش خجالت میکشم😂😂😂🎈🎈

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤