2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

و یه چیزه دیگه به نظر من لازم نیست برای هر پیای که ارسال میکنیم یه پیام در جواب بیاد که پیام شما با موفقیت ارسال شد و ماهم دوباره دکمه ی خواندم رو بزنیم 

مرسی 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لطفا راهنماییم کنید بروزرسانی سایت به چه صورتی هستش من که واقعا گیج شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام اگر ممکنه قسمت "کودک من "رو برگردونید. من کلی اطلاعات اونجا ذخیره کرده بودم

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻣﺜﻞ ﮔﻨﺪﻣﻨﺪ ، ﯾﻌﻨﯽ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺮﮐﺖ ﻭ ﻧﻌﻤﺖ ، ﻧﺒﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﻗﺤﻄﯽ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﻭ ﻣﻦ ﭼﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻢ ﮐﻪ ﺯﺭﺩﯼ ﺧﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﺭ ﺍﻃﺮﺍﻓﻢ ﻣﻮﺝ ﻣﯿﺰﻧﺪ

تو رو خدا سایت رو برگردونین مدل قبلیش 

آدم اصلا رقبت نمیکنه بیاد سایت

نینی سایت بخاطر سهولتش دوست داشتنی بود الان خسته کننده شده

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

سلام خانم تهرانی من چطوری نام کاربری که توی سایت نمایش داده میشه را عوض کنم توی تنظیمات همش را میشه عوض کرد جز اسمی که توی سایت نمایش داده میشه لطفا جواب بدید ممنونم

خانم تهرانی لطفا امکانی قرار بدید که بشه تاپیک رو کلا تعطیل کرد و کسی نیاد 

نه اینکه تاپیکو قفل میکنیم ولی بازم کاربرا میتونن داخلش بشن و پست فقط نمیتونن بذارن .

لطفا تا درست شدن این مسئله تاپیک زندگی منو پاک کنید . من قفلش میکنم ولی فایده نداره . اینکار باعث دردسرم داره میشه . لطفا تاپیک منو خودتون حذفش کنید .

این مشکلاتو رفع کنید

کادر بندی پستا و امضاها واقعا بزرگه،کادربندی مثل سابق بشه،رنگ اطلاعات پروفایل و پست و امضا یکیه که واقعا اعصاب خورد کنه اینا اصلاح بشه،مباحث مورد علاقه و پیامای خصوصی برگرده،این امکان که با زدن نام کاربری تاپیکایی که ایجاد کرده بود نمایش داده میشد برگرده،امکان حذف تاپیک حتمااااااا برگرده چون بیشتر کاربرا از مسائل زندگی مشترکشون میگن که موندنش باعث دردسر میشه،تاپیکای قبلی هیچکدوم باز نمیشع حتما به این موضوع رسیدگی بشه مثل تاپیک اشپزی سایو،ریزش مو،کتابخوانی.بروزرسانی نمیشه.موضوعات دو روز گذشته اصلا باز نمیشن.من هیچ دسترسی به نی نی سایت من ندارم فقط نمایش اطلاعات کاربری میاد.سایت هزارو یک مشکل داره اه

کیانا،کارن😍😍
2810