خودم اکستنشن مژه ۳سال پیش مژه هام ریخت سریتا زدم درست شد . رنگ موهم هم فانتزی هم هایلایت گذاشتم موهام خروار خروار ریخت😐😐😐🙄🤧از طرفی دلم میخاد تغیر کنم ولی هیچکاری بی خطری بلد نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای آرزومه یه روزی دخترم بدون عینک باشه اون روز رو ببینم از سه سالگی میزنه الان ۹سالشه
منم از ۷ سالگی میزدم ،اصلا گند زده بود به چهرم ،بچه بودیم دخترعمه هام همش مسخرم میکردن که تو زشتیو فلان ،الان من عینکو برداشتم به پوستمم رسیدم صافه صافه ،اونا هی ب مرور دارن زشت میشن ،یکیشون زیادی لاغر شده ،یکیشون زیادی چاق شده اونیکیم دندوناش زررد و کج و کولست ،الان من هی دارم خوشگلتر میشم ،دیگ چشم دیدنمو ندارن 🤣
تو رو خدا بروش نیار ک از عینک زدنش ناراحتی کسیم دور و برت خواست حرفی بزنه بزن تو دهنش بذار بچت روزای بچگیشو غصه نخوره ،چون بالاخره عمل میکنه و تموم میشه اما تاثیر حرفا تو ذهن ادم میمونه ،من واقعا از اینکه اون روزا دختر عمه هام جرات میکردن بهم بگن عینکی خیلی غصه میخورم