2777
2789
عنوان

چه حرکت قشنگی رو صورتتون زدین که پشیمون نشدین بعدش ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای آرزومه یه روزی دخترم بدون عینک باشه اون روز رو ببینم از سه سالگی میزنه الان ۹سالشه

منم از ۷ سالگی میزدم ،اصلا گند زده بود به چهرم ،بچه بودیم دخترعمه هام همش مسخرم میکردن که تو زشتیو فلان ،الان من عینکو برداشتم به پوستمم رسیدم صافه صافه ،اونا هی ب مرور دارن زشت میشن ،یکیشون زیادی لاغر شده ،یکیشون زیادی چاق شده اونیکیم دندوناش زررد و کج و کولست ،الان من هی دارم خوشگلتر میشم ،دیگ چشم دیدنمو ندارن 🤣

2805
خداروشکر .دختر منم زود تر عمل کنه راحت بشه

تو رو خدا بروش نیار ک از عینک زدنش ناراحتی کسیم دور و برت خواست حرفی بزنه بزن تو دهنش بذار بچت روزای بچگیشو غصه نخوره ،چون بالاخره عمل میکنه و تموم میشه اما تاثیر حرفا تو ذهن ادم میمونه ،من واقعا از اینکه اون روزا دختر عمه هام جرات میکردن بهم بگن عینکی خیلی غصه میخورم

🫢بوتاکس واسه میگرن خوبه؟

منم شنیدم میگن رو بعضیا جواب میده هفته بعد برم ببینم 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
2809