2777
2789
عنوان

میخام برم حموم میشه پیک نیک روشن کنم خانوما سردهههه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خطرناکه  فردا ظهر برو.

یا پنج دقیقه دوش آب داغ بازکن بخار بپبچه زود خودت بشور بیا بیرون

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

خطرناکه

آب گرم حموم رو باز کنی که دماش اوکی میشه!

برای تو..شمایی که اینقدر صبوری کردی..قراره نتیجه بده و بخندی^^برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡

خب شسر آب داغ رو چند لحظه باز بذار بخار کنه حموم گرم میشه پیک نیک چیه یوقت خدای نکرده اتفاقی بیوفته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
نکن باباتند تند خودتو بشور بیاگربه شور نکنیا

چجوری تندتند بشوره ولی گربه شور نشه؟😂 البته یه ربعه هم میتونه دربیاد 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2809