2777
2789
عنوان

چه حرکت قشنگی رو صورتتون زدین که پشیمون نشدین بعدش ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای آرزومه یه روزی دخترم بدون عینک باشه اون روز رو ببینم از سه سالگی میزنه الان ۹سالشه

منم از ۷ سالگی میزدم ،اصلا گند زده بود به چهرم ،بچه بودیم دخترعمه هام همش مسخرم میکردن که تو زشتیو فلان ،الان من عینکو برداشتم به پوستمم رسیدم صافه صافه ،اونا هی ب مرور دارن زشت میشن ،یکیشون زیادی لاغر شده ،یکیشون زیادی چاق شده اونیکیم دندوناش زررد و کج و کولست ،الان من هی دارم خوشگلتر میشم ،دیگ چشم دیدنمو ندارن 🤣

2804
خداروشکر .دختر منم زود تر عمل کنه راحت بشه

تو رو خدا بروش نیار ک از عینک زدنش ناراحتی کسیم دور و برت خواست حرفی بزنه بزن تو دهنش بذار بچت روزای بچگیشو غصه نخوره ،چون بالاخره عمل میکنه و تموم میشه اما تاثیر حرفا تو ذهن ادم میمونه ،من واقعا از اینکه اون روزا دختر عمه هام جرات میکردن بهم بگن عینکی خیلی غصه میخورم

🫢بوتاکس واسه میگرن خوبه؟

منم شنیدم میگن رو بعضیا جواب میده هفته بعد برم ببینم 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
2809