2777
2789
عنوان

اگه یه مردی برای اولین بار که می‌بینتت سرد رفتار کنه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خودم گفتم

خب واقعا اشتباه بود

طرف با یکی چت کرده

شما هم نه گذاشتی نه برداشتی زرتی رفتی محل کارش؟ 

بابا برای هر کس و ناکسی غرورتو زیر پا نزار

طرف شناخته ولی گفته الان سمج میشی محل نداده... 

دیگه نه با اون اقای به ظاهر محترم چت کن نه اگر پیام داد «که بعید بدونم بده» جوابش رو نده

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
خب واقعا اشتباه بود طرف با یکی چت کرده شما هم نه گذاشتی نه برداشتی زرتی رفتی محل کارش؟  بابا ...

باشه .اون هنوز خودم و معرفی نکرده بودم از اطاق که اومد بیرون همینطوری بود .مگه علم غیب داره

2804
باشه .اون هنوز خودم و معرفی نکرده بودم از اطاق که اومد بیرون همینطوری بود .مگه علم غیب داره

پروفایل عکس خودت بود؟ 

خب محل کارش بوده مگه میشه هرکی دید سلام و علیک کنه؟ 

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
2805
خب اگر ندیده واقعا اول نشناخته شما رو ولی بعد معرفی کردی شناخته ولی پیچونده تو رو

وقتیم معرفی کردم جوری گفت نمی‌شناسم باور کردم.گفتم بهتون پیام دادم در مورد چیزی که تدریس می‌کنی .گفت والا برام خیلی پیام میاد نمیدونم

2801