2777
2789
واقعا؟خداروشکر پس منم میتونم  مرسی عزیزم من روزی ۱۵ ساعت میخام بخونم

آره عزیزم میشه فقط کافیه که ارراده کنی.فقطم ساعت مطالعه نیست باید آزمونم بدی، آزمونتم تحلیل کنی با کیفیت بخونی نکات کلیدی رو یادداشت کنی و تست زیاد بزنی

کنکور در حدی بخونی که مصاحبه دعوت شی و نهایی هارو خوب بدی حتما قبول میشی چون فرهنگیان ۵۰درصد تاثیر مصاحبست ۲۵درصد کنکور فرهنگیان ۲۵هم مصاحبه پس اگر دعوت به مصاحبه بشی و نهاییاتو خوب بدی حتما میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنکور در حدی بخونی که مصاحبه دعوت شی و نهایی هارو خوب بدی حتما قبول میشی چون فرهنگیان ۵۰درصد تاثیر م ...

بعد نهایی معدلو ۱۸ ونیم ۱۹ میگیرم 

فقط برا کنکوره مشکلم

بنظرت فقط دوازدهم بخونم 

با اقتصاد و روان و منطق حله؟میتونم ۲۰ درصد بزنم؟

چون حساب کردم اگ بتونم ۲۰ درصد بزنم معدلم ۱۸ونیم رتبه میاد ۵ هزار

منطقه ما پارسال با ۷ هزار برداشته فرهنگیان 

کرج‌منطقه ۲

بعد نهایی معدلو ۱۸ ونیم ۱۹ میگیرم  فقط برا کنکوره مشکلم بنظرت فقط دوازدهم بخونم  با اقت ...

بیست درصد دیگه بنظرم ریسکش بالاست شاید دعوت به مصاحبه نشی سعی کن منابع فرهنگیان اون دوتا منبعی که معرفی کردن کامل بخونی چون اونم به اندازه ی دروس تخصصیت مهمه 

بله عزیزم میشه اگر دوست داری آیدی روبیکا بذار ما یه گروه داریم با چندتا از بچه ها باهام داریم میخونی ...

عزیز دلم اگه اینسا داری پیج شال زدم قرار شال بیارم با قیمتای مناسب 

ممنونت میشم حمایتم کنی فالو کنی دارم فالور جذب  میکنم

shop_shal_

ببین عزیزم تا من نظرم رو که حقیقت بود گفتم گارد گرفتی دوس داری همه تشویق الکی کنن که اره میتونی حتما ...

عزیز دلم اگه اینسا داری پیج شال زدم قرار شال بیارم با قیمتای مناسب 

ممنونت میشم حمایتم کنی فالو کنی دارم فالور جذب  میکنم

shop_shal_