2777
2789
وای قشنگ انگیزه اتو گرفته😐😐😐مشاور هیچ کاری نمیکنه خودم ۶ تا عوض کردم اگه خودت میتونی برنامه بنویس ...

اره بخدا بهم‌گفت امسال نمیشه بمون سال بعد منم متولد ۸۱ همینجوریش عقب موندم دیگ واقها سال بعد نمیتونم

واقعا؟خداروشکر پس منم میتونم  مرسی عزیزم من روزی ۱۵ ساعت میخام بخونم

بله عزیزم میشه 

اگر دوست داری آیدی روبیکا بذار ما یه گروه داریم با چندتا از بچه ها باهام داریم میخونیم و گزارشکار میفرستیم 

و دوتا برنامه خفن شروع از صفر هم داریم

همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️‍🩹.                           بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22                           کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم میشه  اگر دوست داری آیدی روبیکا بذار ما یه گروه داریم با چندتا از بچه ها باهام داریم ...

واقعا؟شروع از صفر دارین؟از کی؟

من روبیکا ندارم ولی ایتا دارم میشه برنامه رو بفرسی ب من🥺🤲

کسی زورت نکرده بود ک بیای اینجا زوری بود؟

ببین عزیزم تا من نظرم رو که حقیقت بود گفتم گارد گرفتی دوس داری همه تشویق الکی کنن که اره میتونی حتما میتونی و فلان 😑 باشه منم دروغ میگم که میتونی برو بسم الله 🤣

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
اره بخدا بهم‌گفت امسال نمیشه بمون سال بعد منم متولد ۸۱ همینجوریش عقب موندم دیگ واقها سال بعد نمیتونم

واقعا پشت کنکور موندن عذابه بعضی ها تا ۷ سال هم میمونن.حالا به حرف کسی نیست این زمان باقی مانده رو تلاش کن حداقلش اینه  پشیمون نمیشی که نخوندی یا کم کاری کردی.❤️

واقعا؟شروع از صفر دارین؟از کی؟ من روبیکا ندارم ولی ایتا دارم میشه برنامه رو بفرسی ب من🥺🤲

یکیش از ۹ اسفند شروع شد یکی هم ۱۲ اسفند 

آره آیدی بذار اگر تونستم میفرستم برات

همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️‍🩹.                           بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22                           کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...

Maryam068 مرسی عزیزم

خواهش میکنم

2810