2777
2789
عنوان

Dvt و لخته شدن خون در بارداری🥲

1242 بازدید | 64 پست

سلام این تاپیک بیشتر جنبه درد دل داره 🥲

من هفته نهم بارداریم با درد پای شدید و ورم و تغییر رنگ پای چپ رفتم بیمارستان و تشخیص dvt گذاشتن لخته خون از زانو تا لگن

۸ روز ccu بودم

دوروز هم بخش قلب

روزی دوتا امپول رقیق کننده خون انوکسپاریت میگیرم و باید تا یک سال ادامه بدم

مادر پرخطر محسوب میشم و زایمانمم باید تو بیمارستان دولتی سطح c زایمان کنم

خیلی ناراحتم از این بابت

بستری شدنمم تو اون بیمارستان بود

بیمارستان آموزشیه و رزیدنت و دانشجو هستن

از طرفیم من میخواستم سزارین اختیاری شم ولی با وجود بیماریم اصلا هیچی دست خودم نیست و پزشک قلب و زنانم باید با توجه به شرایطم تعیین کنن باید چجوری باشه زایمانم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بیشتر ببینید

من از زایمان تو اون بیمارستان میترسم😭

پزشک پرخطر تو اون بیمارستان زایمان انجام نمیده و من باید هنزمان زیر نظر یه پزشک دیگه تو اون بیمارستان باشم تا برای زایمانن اون بیاد بالا سرم

از طرفی نمیتونم فعالیت کنم دانشجوام و نمیتونم دانشگاه برم

از اینکه داروم کمیاب بشه میترسم

از اینکه تو فرآیند درمانم اتفاق بدی بیوفته میترسم 

خیلی لینده برام مبهمه

از اینده میترسم😭

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نگران نباش احتمالا وارفارین یا اسپرین میدن  

عزیزم تو بارداری نمیتونم وارفارین مصرف کنم

یه دوره هپارین گرفتم الانم آنوکسپارین تزریقی میگیرم

بیشتر ببینید
من از زایمان تو اون بیمارستان میترسم😭 پزشک پرخطر تو اون بیمارستان زایمان انجام نمیده و من باید هنز ...

عزیزم قوی باش.

حداقل ۳۰ هفته دیگه تا زایمانت مونده.

بسپار به خدا.

کار دیگه ای از دستت بر نمیاد.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
عزیزم قوی باش. حداقل ۳۰ هفته دیگه تا زایمانت مونده. بسپار به خدا. کار دیگه ای از دستت بر نمیاد.

الان ۱۳ هفتم

واقعا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد فقط سعی میکنم بهش فک نکنم😭

بیشتر ببینید
عزیزم اسپرین دیگه چه بیماری تو بارداری باشه تجویز میکنن؟

اسپرین برای رقیق شدن خون جلوگیری از لخته گی خون یا همون دی وی تی میدن، معمولا هم باید جوراب واریس استفاده بشه یه جورایی پیشگیری میکنه تو بارداری های پر خطر داده میشه

الان ۱۳ هفتم واقعا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد فقط سعی میکنم بهش فک نکنم😭

ان تی رفتی عزیزم؟

توکل کردن اینجا معنی پیدا میکنه.

توکل کن گلم و انشالله نتیجه خوبه.

ان تی رفتی عزیزم؟ توکل کردن اینجا معنی پیدا میکنه. توکل کن گلم و انشالله نتیجه خوبه.

اره ان تی رفتم و اوکی بود

شرایط بارداریم خداروشکر تا اینجا اوکیه

خودم به فنا رفتم

بیشتر ببینید
اره ان تی رفتم و اوکی بود شرایط بارداریم خداروشکر تا اینجا اوکیه خودم به فنا رفتم

خودتم تحمل کن عزیزم.باور کن زود میگذره.

خداروشکر بچه سالمه.

برای منم دعا کن ۲۱ میرم ان تی.

عزیزم چطوری خوبی؟ روزی نیست که به یادت نباشم

سلام عزیزم خوبم بهترم خیلی

میشه گفت تقریبا به زندگی عادی برگشتم

جالا تا ببینم چی پیش میاد

بیشتر ببینید