2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه رفتی مهمونی همش سرتو توموبایل نکن

اخم نکن باصدای بلند نخند

اگه بچه کوچیک دارین حواست باشه ک غذارو نریزه رو زمین یا چیزیو نشکنه

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

گرسنه نریم

سره وقت بریم سره وقت بیایم بیرون

از میزبان سوال فقط بابت حالتون چطوره بپرسیم و فوضولی نکنیم در هیچ مورد و اظهارنظر در مورد چیدمان منزل و ....

مهربان باشیم و خوشبو و لباس های آراسته

و...

به در و دیوار  و وسایلشون زیاد نگاه نکن  میو ه رو اروم با کارد قاچ کن با چنگال یا کارد بزار دهنت مثلا خیار و قاچ کن برار دهنت نه گاز بزن   بیش از حد نخند و حرفای خاله زنکی نزن  یادم اومد دوباره میگم

واسه جمع کردن وسایل کمک کن این کار باعث میشه میزبان خسته نشه ونشون دهنده ی تشکر وادب ماست

بددهنی نکن. پشت سربقیه حرف بد نزن. باصدای بلندحرف نزن. وقتی بقیه هستن اروغ نزن یاانگشت نکن تو بینیت

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

گرسنه نریم سره وقت بریم سره وقت بیایم بیرون از میزبان سوال فقط بابت حالتون چطوره بپرسیم و فوضولی ن ...

دوبار که خانه همسایه هایمان که در طبقات دیگر بودن، رفتم مثلا گفتم به نظر میرسه آشپزخونه من از شما بزرگتره یا سقف واحد ما بلندتره. صحبت هام ایراد داشته؟

بابقیه جوری رفتارکن که دوست داری باهات رفتارکنن

موقع صحبت کردن طرف مقابلت صحبتشو قطع نکن

با دهان پر سرسفره حرف نزن

واسه جمع کردن وسایل کمک کن این کار باعث میشه میزبان خسته نشه ونشون دهنده ی تشکر وادب ماست بددهنی ن ...

ببخشید ولی من خندم گرفت اخه  کی تو مهمونی انگشت بینی میکنه البته اگه میزبان پشت به ما باشه بازم ممکنه دوربین مخفی داشته باشن

دوبار که خانه همسایه هایمان که در طبقات دیگر بودن، رفتم مثلا گفتم به نظر میرسه آشپزخونه من از شما بز ...

گلی بستگی به میزان صمیمیتت با طرف و برخورداتون باهم داره

من خودم خیلی مراعات میکنم از اون طرف آدم حساسی ام هستم (من بودم نمیگفتم چون هیچ سودی برای دو طرف نداره) 

2810