2777
2789
ببخشید ولی من خندم گرفت اخه  کی تو مهمونی انگشت بینی میکنه البته اگه میزبان پشت به ما باشه بازم ...

من پسرعمم حتی میگوزه:)))))

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرعمم حتی میگوزه:)))))

بعد میگن چرا با فامیل قطع ارتباط کردی :

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

گلابی هم رفت قاطی مرغا؟ قبلا فقط موز بود 🤣

بابا گلابی از موز گرونتره 😆😆

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من اونقدر حساس و مرتب بودم از وقتی بچه دار شدم زیاد جایی نمیرم چون دخترم انگشتشو هرجایی میکنه یکسالشه

درنتیجه فقط خونه مامان بزرگم میرم چون خونش مثل مسجده دکوری مکوری زیاد نداره

جالبه قبل این میگفت وای نه مادر باید بچشو تربیت کنه فلان کنه الان فهمیدم زیاد ضرر میزدم

من عاشقه خیارم ولی توی مهمونی های رسمی خیار نمیخورم چون خیلی صدا میده🙄

قبلش تمرین کن چجوری لب و دهنتو موقع چیز خوردن تکون بدی که مرتب باشه

کارد و چنگاا و قاشق رو نحوه صحیح گرفتنش رو بدون

با صدا غذا نخور

هورت نکش

مایعات رو یه قلوپ یه قلوپ بخور حتی اگررر خیلی تشنه بودم خیلی کم و قلوپ قلوپ بخور

من سعی میکنم با اشغالهای میوه ام طرح درست کنم که بشقابم قشنگ باشه

یا اگر موز بخوام بخورم طوری برشش میدم که شکمش باز بشه و بقیه آشغالامو توش جا میدم که بشقابم پر اشعال و بیریخت نباشه

بچه رو ول نکن همه چیو دست بزنه 

غیبت نکن ولی تو صحبت ها شرکت کن 

لبخند بزن 

لباس مرتب بپوش ، عطر بزن 

غذا زیاد نکش حالا خیلیم کم نباشه 

چایی یدونه بخور 

تو پذیرایی و شستن ظرفا کمک کن 

تو کار صاحبخونه فضولی نکن 

اگه نذاشت ظرف بشوری ، ظفارو خشک کن 

و اینکه بچه تون رو جور تربیت کنید که بی ادب نباشه 

بچه شیطون با بی ادب فرق داره 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2810