2777
2789
عنوان

متولدین دی 88

| مشاهده متن کامل بحث + 1380785 بازدید | 23671 پست
سلام به همه مامانهای دی ماهی . منهم یه پسر کوچولو تو دلم دارم که 10 دی انشاالله به دنیا می آد. فکر کنم شیطون ترین نی نی دی ماهی باشه و از همه عجول تر . آخه نکته جالب خانواده سه نفریه ما اینه که:
می شه گفت ما تقریبا زندگیمونو سه نفری شروع کردیم چون فسقلی ما زود زود بعد عروسی ما به جمعمون اضافه شد. اولش مامانش غوغا کرد و نزدیک بود باباییشو بکشه کلی زار زد گریه کرد با خدا دعوا کرد اما دیگه شده بود . خدا ازم بگذره انقدر خودمو اذیت کردم و تا دو ماه ناراحت بودم که فکر کنم پسر کوچولومو خیلی ناراحتش کردم. اما الان که وول می خوره دلم براش ضعف میره و روز به روز عاشقترش می شم. خدا این نعمتو به ما زود داد که البته حتما به صلاحمون بوده. فقط و فقط میگم نکنه به خاطر ناراحتی های من بلایی سرش اومده باشه. تو رو خدا سر نمازهاتون برای سلامتی پسر من دعا کنین... اگه بداخلاق باشه چی؟؟؟
bb جون خواب منهم کمه البته تو ماه رمضون افتضاح شده بود اما الان بهتر شدم. چاره ای جز تحمل نیست . از راحت ترین بالشها و رختخوابها استفاده کن. بالش بارداری بگیر . منهم بعضی شبها مثل دیشب تا صبح 50 بار ساعتو نگاه می کنم. دستشویی میرم. می چرخم . می غلتم . آخرش هم کمی میخوابم و خوابهای چرت و پرت می بینم. دکترم یه قرص بهم داد اما گفت تا می تونی نخورش. اما اگه بی خوابی داشت بهت آسیب میزد بخور که من تاحالا نخوردم. تجربم می گه شب غذای سبک بخور . مطلقا نفاخ نخور که تا صبح دیوونه میشی. جات نه گرم باشه نه سرد. انشااله که بهتر بشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

bbجون من هم موهام خیلی رشدش کم شده اصلا ابروهام دو هفته یه بار در میاد. دست و پام هم کلی ضعف داره نفسم هم همش میگره، باید نفس عمیق بکشم پشت سر هم. الان چند روز اوضاع سخت تر شده تا حالای بارداریم اینقدر برام سخت نگذشته بود.
راستی شما هام عضله پاتون تو شب میگره؟؟؟؟
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
2805
سلام به همه مامانای دی ماه و ممنون از مامان سنجد و نیلی جون
دارم کلاس آمادگی برای زایمان میرم خیلی خوبه انواع ورزشها و نوع خوابیدن و ... را یاد میدن
اگر خدا بخواد منم پسرمو میخوام طبیعی دنیا بیارم قربونش برم 18 دی بدنیا مییاد
آره نیلی جون می گیره در حد مرگ من با جیغ از خواب پا میشم . بعدشم مگه عضلم به این راحتی ول میکنه. احساس میکنم که پام تیر خورده. اما پنجه پات رو به سمت شکمت بکشی باز میشه . گاهی هم که نمی شه از همسرت کمک بگیر که این کارو برات بکنه.
بهار جون کجا کلاس میری؟ راجع بهش بگو ....
سلااااااااااااااااااااام.

دوستان گلم و مامانی مهربون انشالله همتون به راحتی به مرحله زایمان برسید و نی نی بیاد توی بغلتون

البته من خودم نی نی ندارم ولی چون می دونم با حالی که بیشتر شما دارید جستجو مطالب در اینترنت براتون سخته.

من در وبلاگم هر هفته مطالب جدید در مورد سلامت بارداری می زارم. همه را یک جا می تونید بخونید.

چون تازگی ها به سختی وارد سایت می شم ویا ارور می ده. التماس دعا برای نی نی دار شدن من.

نظر یادتون نره. وبلاگ مجله سلامت بارداریhttp://asemaneh59.blogfa.com/

سلام به هم مامانای گل
دوسان منم یه مامان دی ماهی هستم به امید خدا نی نی من 20 دی ماه بدنیا میاد -نینی من پسمل -خیلی دوسش دارم خیلی دوست دارم این چند ماه باقی مونده بگذره و هر چه زود تر نینیم راببینم البته این دوران هم خیلی دوست دارم هر چند سخت ولی خدا کنه اونهایی که منتظره یه نینی ناز هستند این سختی ها را بچشند من همیشه براشون دعا میکنم-ان شالاه همه ما نی نیهای سالم و صالحو خشکل بدنیا بیاریم
لطفا تاریخ زایمان و جنسیت نی نیتون را هم بنویسید
علیک سلااااااااام مامان مهربون.
الهی که خودت و نی نی خوب باشین. سختی های این دوران رو هم راحت طی کنی. نی نی شما 10 روز از پسر کوچولوی من کوچکتره . الهی که به شادی و سلامتی بیاد تو بغلت. برای منهم دعا کن.

نیلی جونم منهم نمی دونم چرا بقیه مامانهای دی ماهی اینجا کم سر می زنن. من یه پست دیگه هم اون بالا برات گذاشته بودم.... مواظب خودت باش. بووس
سلام مامانای دی ! من قبلا فکر میکردم مامان بهمنی هستم یعنی تاریخ زایمان توی سونو 3 بهمن تعیین شده بود اما الان متوجه شدم که نینی دهه آخر دی دنیا میاد ( یعنی مامی دی ماهی شدم )!
ماه دی برای من ماه پر از شادیه سالگرد عقد و عروسیو تولد شوشو و ایشالله تولد نینی توی این ماهه !!!!!!!!!!
سلام مامان سنجد خوبی؟ پسر کوچلوت چطوره. منم پسرم و خیلی اذیت میکنم. الهی فداش بشم خیلی نینی مظلومی هر چی اون منو اذیت نمیکنه من... منم خیلی گریه میکنم خیلی حال روحیم خرابه تو شرایطی که 8 . 9 ماه منتظر بچه بودیم حالا که دارمش . اوضاعم خوب نیست.
مامانم حالش اصلا خوب نیست . و من شب و روز گریه میکنم. برای ما هم دعا کنید...
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
الهی قربونت برم نیلی جونم . برای مامانت دعا می کنم . تو هم براش به جای گریه دعا کن . می گن دعای خانم باردار به اجابت نزدیکتره. روحیت رو داغون نکن . به خدا نینی گناه داره. من خودم پنج شنبه شب با بابای نینی بحثم شد و تا1 صبح گریه کردم اما جمعه ای ازعذاب وجدان داشتم می مردم آخه انقدر احساس می کردم اونشب تو داد و قال من نی نی خودشو سفت کرده بود و دلم یه جور بدی سفت شده بود. چقدر من بدم که انقدر اذیتش کردم طفل معصومو. حالا همش به خودم می گم کاش اینبارهم صبوری می کردم و عصبانی نمی شدم. تو هم گلی به اعصابت مسلط باش . به خاطر پسر ماهت. خدا به معصومیت نی نی خوشگلت الهی که به مامانت هم شفا بده . از خدا بخواه واسه اون که کاری نداره. منو پسرم هم براش دعا میکنیم.
ممنون مامان سنجد جون . مرسی از دلداریت . من خیلی سعی میکنم ولی شرایط سختی دارم. خوشحالم باهات آشنا شدم. تو هم مواظب خودت و سنجد کوچولوت باش
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
2810