2777
2789
عنوان

متولدین دی 88

| مشاهده متن کامل بحث + 1380785 بازدید | 23671 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلی جونم حال مامانت چطوره؟ خودت خوبی؟اوضاع و احوالت میزونه؟
راستی مامانهای دی ماهی ظاهرا یه کلوپ هم دارن . اما من پیدا نکردم.. شاید اونجا فعال تر باشن.کاش میشد ماهی یه بار یه جایی قرار می ذاشتن همه همیدگه رو می دیدیم . خیلی خوب می شد.
ساره جونم خوش اومدی؟ پسر داری یا دختر؟ الهی به سلامتی باشه.
سلام مامان سنجد جون و ساره خانم . چی بگم اخه از مامانم. من خودم دارم سعی میکنم راضی باشم به رضای خدا.
راستی انگار همه بچه های دی ماه پسرن . زنده باشن ان شاءا...
بچه ها از حالتون بگید الان در چه وضعیتی هستید؟
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
ساره جان آخرین بار که سونو رفتم گفت 10 دی. حالا آخر این ماه هم فکر کنم دوباره سونو برم. راستش نمی دونم بی هیچ دلیلی همش نگرانم میگم نکنه یه طوریش باشه؟ اگه سلامت نباشه چی؟ بیایین برای نینی های هم همش دعا کنیم. راستی مال منم پسره. از نوع شیطون هاش. خدا بهم رحم کنه از آیندش. چند روز پیش پدر شوهرم از شیطنت های همسرم تعریف می کرد و من گفتم ای خدا اگه این بچه هم به باباش بره همه ازش عاجز می شن. اخه مامان بابای شوهرم هر روز می رفتن مدرسه و شیطونی های اونو ماست مالی می کردن و خواهش تمنای اولیای مدرسه....

نیلی جونم اوضاع جسمیم بد نیست خیلی بهتر از یه ماه قبل هستم. فقط من زیاد وزن اضافه کردم. یه کم نگران این مسئله هستم. اولش 58 بودم با قد 165 اما الان 71 شدم. اگه ببینیم شاید به نظر نیاد اماخب دیگه.

پیاده روی اصلا ندارم. صبح از 7 صبح اداره هستم تا 4 بعد از ظهر. فقط مشکلم اینه که هر چقدر هم کم غذا بخورم احساس می کنم دارم منفجر میشم انگار پوست شکمم کشیده می شه.
راستی شما ها هم شاغلید؟
این سایت رو هم یه نفر امروز معرفی کرده بود خیلی با مزه بود برید ببینید نینیهاتون الان چه شکلی هستن؟ آدم از تصورش دلش ضعف میره.
http://www.ehd.org/prenatal-images-index.php
سلام. من شاغل نیستم. من هم دو ماه پیش خیلی وزن اضافه کردم تو یک ماه 4 کیلو. چون دکترم میگفت استراحت کن چون جفتم خیلی پایین بود. اشتهام هم خیلی زیاد بود. خصوصا هفته های اول چون من اصلا تهوع نداشتم حالم خیلی خوب بود. فقط همش خوابم می آمد. بعد دیگه وضعیت جفت خوب شد بیشتر بیرون رفتم و مواد نشاسته ای هم کم کردم. شکر و نمک هم خیلی خیلی کم میخورم . الان فک کنم وزنم 72قبل بارداری 62 بودم. با قد 163.
منم الان نمیتوانم زیاد غذا بخورم انگار تو گلوم گیر میکنه. میوه هم که میخورم ترش میکنم.
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
سلام مامان سنجد جون منم سر کار میرم اما خیلی پیاده روی میکنم وزن زیاد خوب نیست سعی کن پیاده روی کنی و نمک هم زیاد نخوری مراقب خودت باش و اون کوچولویی که سلامتی اش به حالات روحی و جسمی تو بستگی داره
بهار جون ممنون از راهنماییت. چششششششششششششم نمکو تقریبا حذف کردم . آخر شبا هم داریم با همسرم یه کم پیاده روی می ریم. مراقبشم. بهار جان شما چقدر اضافه کردی؟ راستی قبلا ازت پرسیدم که کجا کلاسهای آمادگی زایمان میری؟ یه کم اطلاعاتشو میدی ؟ من یکی دوتایی که دیدم همشون صبحها تشکیل می شن که من سر کارم!!

نیلی جونم چطوری؟
مامانت بهتره ؟ خودت رو به راهی جسمی و روحی؟
مامان سنجد جون من 3 ماه اول وزن کم کردم 62 بودم تا 56 رفتم اما الان 60 کیلو هستم آره کلاس میرم صبح تشکیل میشه اما همیشه نیست و گرنه من هم نمیتونستم برم برنامه دادن من 3 هفته پیش رفتم 8 تا 12:30 نصف روز مرخصی گرفتم و شنبه هفته آینده هم بایستی برم در ماه دو روزه و اینطوری مشکلی تو محل کار نداری بپرس ببین کدوم بیمارستان این کلاسها تشکیل میشه خیلی خوبه وقتی سر کارم بعضی تمریناتوانجام میدم امیدوارم که نی نی تپلی و سالمی بدنیا بیاری
سلام مامانهای آینده
دختر من تازه یک ماه که دنیا اومده و خواهر شوهرم بدون هماهنگی با من برام یه سرویس کالسکه و کریر و.. فرستاده و می خوام سرویسی که خودم خریدم رو بفروشم. و تمام لوازمش نو هستند.
مشخصات رو براتون نوشتم اگه خواستید بهم ایمیل بزنید
موارد ذکر شده دارای پارچه mamalove با 15 ماه گارانتی می باشد و بدنه استاندارد ایرانی.
کالسکه دارای سه حالت تنظیم (نشسته، تکیه، خوابیده) می باشد.و رو به مادر و روبه بیرون قابل تنظیم هست.چرخها 360 درجه قابلیت چرخش دارد.
کریر دارای 4 حالت تنظیم (کریر، نی نی لای لای، صندلی ماشین و حالت ثابت) می باشد.
آغوشی 4 کاره( روبه مادر، رو به بیرون، شیردهی و...) می باشد.
روروئک موزیکال هست.
اگه خواستید عکسشو براتون میل می زنم
دوستای خوبم سلام..
من دخترم 26 دی به دنیا می یاد..الان هفته 28 هستم. اما 1 چیز خیلی نگرانم کرده و اینکه بد جوری ورم کردم.
خیلی می ترسم.البته خدارا شکر فشار خونم نرماله...واسم دعا کنید...
سلام مامانای عزیز. دخمل گل من هم 10 دی به دنیا میاد. ولی یه مشکل کوچولو هست اونم اینکه کلیه راست جنین دیر تخلیه می کنه و مایه آمنیوتیک زیاد شده. شنبه باید برم سونو . واسمون دعا کنید .قول می دم واسه تمام مامانا دعا کنم.
سلام بهار جان پسر منم 10 دی ماه به دنیا میاد. خبر بده ببینم حال دخملت چطوره ؟ سونو رفتی؟ چی شد؟ الهی که هیچی نبوده و نینی خوبه خوبه... دعا میکنم که هر دو تون سلانت باشین.

ملینا جونم غصه نخور خیلی ها ورم می کنند تو بارداری . نمک نخور نشاسته ای ها هم همینطور کمتر بخور.

نیلی کجایییییییییییییییییییییی؟؟؟ خبری ازت نیست !!!! نگرانتم خانم گل ... یه خبر از خودت و مامانت بده ....
2810