من نگران وزنش نیستم سالم باشه اشکال نداره این که میگه رشدش عقبه نگرانم کرده بعد هم پرسید اون بچه هات ...
نکران نباش عزیزم چیزی نیست پس حتما این بچت مثل قبلیاست
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خودم اب نمک با اب ولرم تو ببنیم میکشیدم و هرچی ترشحات بود خارج میشد .ولی نمکش زیاد نباشه فشارت بالا بره.بخورم هم خوبه و سعی کن میوه زیاد بخوری
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
اب نمک نمیتونم چون فشارم میره بالا بخدا من اینقدر پرتقال تو بارداری خوردم که نگو
ایشالا زود خوب میشی