2777
2789
عنوان

خانمایی ک ۳۱هفته باردارن لطفا بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 71 پست
عزیزم اره خیلی بده دردش هرچی سن بارداری بالاتر میره بدتره 

جهنم درد و تحمل میکنم کاش سرفه ولم کنه من خطر زایمان زود رس داشتم کلی امپول وشیاف زدم که انقباض نگیرم تا الان خداراشکر مشکلی نداشتم میترسم این سرفه کار دستم بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

منم تو هفته ۳۱هستم همینه اوضاعم،البته از خیلی قبلتر فکتم حدود بیست هفته و روزبروز بدتر میشه.باوجود کلی داروهای جلوگیری از زودرس این دردا را هم دارم خصوصا استخونای ‌‌‌‌‌‌‌واژن 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ولی ورزش اگ میتونی بکن دیگ اخراشه 40هفته زیاد نباید بشه سنی خوب نیس دیگ چ دکتر نفهمی واقعا& ...

ورزش چیا خوبه؟اسمشو اگه میدونی بگو بزنم اینترنت انجام بدم خیر ببینی

جهنم درد و تحمل میکنم کاش سرفه ولم کنه من خطر زایمان زود رس داشتم کلی امپول وشیاف زدم که انقباض نگیر ...

حتما سرفرو درمان کن سریعتر.سیب کباب کنی شنیدم خوبه 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خانومای نینی دار  هفته های اخر پودر لیدی میل بخرید بخورید هم وزن گیری نوزاد پیشرفت میکنه هم برا ...

من تو ۳۴ هفته گفته دوروز پیش گفت  وزن جنین ۱۹۰۰ هست از بس خودم ویروس گرفتم و مریض شدم اشتها ندارم الان باز شنبه سونو دارم 

حتما سرفرو درمان کن سریعتر.سیب کباب کنی شنیدم خوبه 

یک ماه پیش این طور شدم خوب شدم باز دوباره چند روزه درگیرم وزن بچه هم میگه کمه نمیدونم چیکار کنم به کل اشتهام از بین رفته شنبه باز سونو دارم 

من تو ۳۴ هفته گفته دوروز پیش گفت  وزن جنین ۱۹۰۰ هست از بس خودم ویروس گرفتم و مریض شدم اشتها ندا ...

گفتن وزنش خوبه؟

گفتن وزنش خوبه؟

نه دیگه گفت کمه باید ۲۱۰۰ اینا باشه ۲۰۰ ۳۰۰ گرم کم داره حالا شنبه یه دکتر دیگه میخواد سونوم کنه میگه رشدش یه هفته عقبه سونو داپلر هم دادم گفت خونرسانی ایناش هم خوبه 

یک ماه پیش این طور شدم خوب شدم باز دوباره چند روزه درگیرم وزن بچه هم میگه کمه نمیدونم چیکار کنم به ک ...

پودر لیدی میل  و مغزیجات بخور رو وزن دهی خیلی تاثیر داره

پودر لیدی میل  و مغزیجات بخور رو وزن دهی خیلی تاثیر داره

این پودر ضررنداره ؟شوهرم میگه ول کن یه موقع ضرر داره 

من سرپسرم ماه اخر خوردم چون احتمال زودر س داشتم ،کل بارداریم مولتی ویتامین نخوردم.یه ماه اخر روزی یه لیوان از این شیرخشک خوردم.پسرم نزدیک چهارکیلو بود  بدنیا اومد

ضرر نداره اخه فکنم مخصوص باردارا و شیردهها هست.

من سرپسرم ماه اخر خوردم چون احتمال زودر س داشتم ،کل بارداریم مولتی ویتامین نخوردم.یه ماه اخر روزی یه ...

من نگران وزنش نیستم سالم باشه اشکال نداره این که میگه رشدش عقبه نگرانم کرده بعد هم پرسید اون بچه هات دنیا اومدن وزن شون چطور بود سرشون کوچیک بود یا درشت شوهرت سرش چطوره گفتم پسرم ۲۱۰۰ بود دنیا اومد تو ۳۶ هفته دخترم هم تو ۳۸ هفته ۲۶۰۰ بود گفت خب احتمالا ژن تون ریزه هست اینم ریزه ولی میترسم