2777
2789
عنوان

خانمایی ک ۳۱هفته باردارن لطفا بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 71 پست
عزیزم  شماهفته چندی منم ب این درد دچارم اونم از پنج ماهگی تا الان ک 37هفتم

عزیزم من ۱۰روز دیگه زایمان میکنم الان۳۷هفته و ۱ روزم

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامای خصوصی خوبه؟چ کارایی انجام میده چ کمکی؟؟واینکه هزینش چقدره

من دکترم خیلی کار بلد و ماهره خودش ک بیمارستان خصوصی زایمان میکنه ب من و شوهرمم گفت ک خانومت لگنش خوبه واسه طبیعی واینک ی مامای همراه  بگیر براش دیگ نیازی ب متخصص و خود من نیس 

مامای همراه ک من گرفتم گفت از چهار فینگر ک باز بشی تا دوساعت بعد زایمان 700اونم باید بزنی ب کارت یک موسسه هست 

گفت اگ تایم بیشتری بخای بیام ساعتی 100اضافه میشه 

و اینک تکنیک و حرکات ورزشی تنفس همه اینازو بهت میگ دست اخر اگ شیفت اون بیمارستان متخصص باشه میاذ بالاسرت اون نیم ساعت اخر اگ نباشه ماما زایمان میکمه ب من همینو گفت گفت ماما پولی در قبال زایمان نمیگیره فقط  مثل ی خواهر تا 10فینگر و زمان زایمان کمکت میکنه 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
شما ورزش و پیاده روی میکنی؟

من بله پیاده روی یوگا تو خونه نه زیاد ولی کم کم ماما بهم گفت از 36هفته ک پر کردی یواش یواش شروع کن 

توپ هم داره تو خونه استفاده میکنم 

عزیزم من ۱۰روز دیگه زایمان میکنم الان۳۷هفته و ۱ روزم

طبق lmp یا سونو 37هفته ای؟  

منم مثل شمام 

هفته 37

من بله پیاده روی یوگا تو خونه نه زیاد ولی کم کم ماما بهم گفت از 36هفته ک پر کردی یواش یواش شروع کن&n ...

خوشبحالتون من چند هفتس هموروید گرفتم .اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم جراح نامه داده ک سزارینش کنید اما دکتر زنانم قبول نمیکنه.ی وضع فاجعه باری دارم

خیلی سخته من خانومای باردارو که میبینم حس خفگی بهم دست میده اینقدر که بهم سخت گذشت اصلا دکترم که منو میدید دلش به حالم میسوخت کمربند هم داده بود یکم برام راحتتر بگذره کلا حدودا از ماه هفت نشستن برام غیر ممکن شده بود

ولی تموم شد اامسال دخترم کلاس اوله برای شما میگذره انشالله به سلامتی و خوشی تموم میشه

من تو ۳۵ هفته ام من از ۲۱ هفته این درد ها داشتم دکتر برام ۱۰ تا امپول نوشت تقریبا تا ۳۰ هفته زدم خوب شدم تا این دو سه روز از بس سرفه کردم دوباره دردهام شروع شده زیر شکمم از بس سرفه میکنم درد گرفته امونم بریده ابن سرفه خواب واشتها برام نذاشته وزن بچه هم کمه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پیاده روی کن هرچی پیاده روی ورزش نکنی تو زایشگاه اذیتت میکنن  توپ داری بشین رو توپ یوگا برو دی ...

توپ ندارم.نمیدونی چجوری کیسه اب پاره میشه؟دارم میمیرم دیگه بخدا معاینه شدم گفت دو سانت.ولی همورویید لعنتی هم دارم اصلا نمیتونم بشینم لعنت بهش جراحی لازمه .جراح نامه داده ک سزارینش کنید بدتر میشه دکتر زنانم میگه دلیل نمیشه

از 30هفته میچرخه ولی تا اون لحظه  زایمان چزخش ادامه ذاره  باور نمیکنی ولی من با ترس عطسه ...

من در حد مرگ سرفه میکنم یه بار تو ۲۹ هفته این طور شدم یه بار هم الان از بس سرفه کردم زیرشکمم و واژنم درد میگیره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
توپ ندارم.نمیدونی چجوری کیسه اب پاره میشه؟دارم میمیرم دیگه بخدا معاینه شدم گفت دو سانت.ولی همورویید ...

نه عزیزم ولی ورزش اگ میتونی بکن دیگ اخراشه 40هفته زیاد نباید بشه سنی خوب نیس دیگ چ دکتر نفهمی واقعا 

انشالله ب راحتی سلامتی زایمان کنی

من در حد مرگ سرفه میکنم یه بار تو ۲۹ هفته این طور شدم یه بار هم الان از بس سرفه کردم زیرشکمم و واژنم ...

عزیزم اره خیلی بده دردش هرچی سن بارداری بالاتر میره بدتره 

خانومای نینی دار  هفته های اخر پودر لیدی میل بخرید بخورید هم وزن گیری نوزاد پیشرفت میکنه هم برای خودتون خوبه انرژی میگیرید .من از هفته۳۲کمردرد و اب دور جنین کم شده بود احتمال زایمان زودرس دادن وزن جنین ۲ونیم بود تا هفته ۳۶پودر لیدی میل خوردم خداروشکر وزن بچم ۳شد و تو دستگاه هم نرفت