تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 عنوان خانمایی ک ۳۱هفته باردارن لطفا بیاید😔 357 بازدید | 71 پست سلام بچ چندمتونه؟حالتون چطوره ؟من خیلی واژن درد دارم و لای پام کلا درد میکنه دوهفته ای هممیشه پاهام دستام همش رگ ب رگ میشه مالک میره آسمون 😔😔😔😭تا الان ک ۳۱هفته هستین چندتا سونو انجام دادین؟؟؟من فقط دوتا غربالگری انجام دادم 1402/12/03 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mh3212 عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 2492 من ۳۹هفته ام.خیلی خیلی داغونم همورویید هم گرفتم.سرماهم خوردم دیگه کمر درد و پادرد و هرچی فک کنی دارم.خیلی خیلی سختمه.سونو وزن حتما برو.
تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 منم بین پاهام خیلی خیلی درد میکنه کلسیم که میخوری؟ اره میخورم اما خیلی درد دارم کاش این دوماه زودتر بگذره راحت زایمان کنم
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5903 عزیزم اول بگم من هفته۳۷هستم اخراشم ولی از پنج ماهگی واژن درد و استخون بیندوتا پام درد میکنه و اینک من تا 31هفتگی سه تا سونو رفتم سونوی وزن بود اخری دوتا هم غربالگری این درد ادامه داره من از دیشب بدتر شدم دیگ هیچکاری نمیتونم بکنم سر بچم فک کنم اومده تو لگن فشار میاره ب مثانه خانوم علی آقا..👩❤️👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨👩👦👦
تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 من ۳۹هفته ام.خیلی خیلی داغونم همورویید هم گرفتم.سرماهم خوردم دیگه کمر درد و پادرد و هرچی فک کنی دارم ... سونو وزن دکترم گفت دوهفته دیگه برو ۳۳هفته
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3385 اره میخورم اما خیلی درد دارم کاش این دوماه زودتر بگذره راحت زایمان کنم ایشالا عزیزمبرا من موقع بلند شدن بین پاهام خیلی تیر میکشه خیلی سنگین شدم
تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 عزیزم اول بگم من هفته۳۷هستم اخراشم ولی از پنج ماهگی واژن درد و استخون بیندوتا پام درد میکنه و ... منم این حسو دارم کاش سرش بیاد لگن و زایمان راحت تر بشه حداقل
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5903 من ۳۹هفته ام.خیلی خیلی داغونم همورویید هم گرفتم.سرماهم خوردم دیگه کمر درد و پادرد و هرچی فک کنی دارم ... هنوز زایمان نکردی خب بچه ک کامله چرا عذاب میدی خودتو 😢من از خدامه 38هفته کامل بشم و برم زایمان بد جور درد دارم خانوم علی آقا..👩❤️👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨👩👦👦
تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 ایشالا عزیزم برا من موقع بلند شدن بین پاهام خیلی تیر میکشه خیلی سنگین شدم من موقع نشستن با جیغ و ناله موقع بلندشدن هم همینه ببخشید دسشویی نشستن هم ک نگم برات😭😭😭
تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 من ۳۹هفته ام.خیلی خیلی داغونم همورویید هم گرفتم.سرماهم خوردم دیگه کمر درد و پادرد و هرچی فک کنی دارم ... بچه چندمته؟واینکه تهرانی کدوم بیمارستان میخوای بری
تابستوني مدیر استارتر عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4776 هنوز زایمان نکردی خب بچه ک کامله چرا عذاب میدی خودتو 😢من از خدامه 38هفته کامل بشم و برم زایم ... سزارینی؟
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5903 منم این حسو دارم کاش سرش بیاد لگن و زایمان راحت تر بشه حداقل از 30هفته میچرخه ولی تا اون لحظه زایمان چزخش ادامه ذاره باور نمیکنی ولی من با ترس عطسه یا سرفه میکنم😕دردم میاد من هفته اینده انشالله برم پیش دکتر معاینه کنه دیگ 38کامل بشم میرم واسه زایمان خیلی سختمه کمرمم گرفته خانوم علی آقا..👩❤️👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨👩👦👦
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3385 من ۳۹هفته ام.خیلی خیلی داغونم همورویید هم گرفتم.سرماهم خوردم دیگه کمر درد و پادرد و هرچی فک کنی دارم ... اخی منم ۳۶ ام سرما خوردم عطسه که میزنم همش میکم الانه که کیسه اب پاره بشه