2777
2789

ناباروری مسئله ای است که برای بعضی از زوجهایی که علاقه به کودک دارند مشکلاتی را بوجود آورده است. این روزهابسیاری از زوجهای نابارور با مراجعه به مراکز ناباروری سعی در برطرف کردن این مسئله دارند. مشکل ناباروری ممکن است مدتی طول بکشد تا برطرف شود و در موارد نادر غیر قابل درمان است اما برای هر مشکلی راهکاری وجود دارد. تجربیات شما و تلاشهایی که در این خصوص انجام داده اید را با سایرکاربران نی نی سایت به اشتراک بگذارید.

با سلام من مدتهاست که عضو نی نی سایت هستمو از مشکلات بسیاری از مادرها با خبرم یه موضوع شاید جدید رو میخوام مطرح کنم،خیلی از مشکلات پیچیده در ناباروری بسیار راحت تراز درمان های طب کلاسیک در طب سنتی قابل درمان است من خواهش میکنم از کسانی که مضکلی از این قبیل دارن بد نیست که به پزشکهای معتبر و با تجربه در زمینه طب سنتی مراجعه کنند با تشکر
خدا جون بابت اینکه همیشه پیشم هستی شکر😍😍😍😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم خیلی زود بچه دار شدم یعنی تا خواستم به لطف خدا باردار شدم.اما خواهرم یه هشت سالی در انتظار بود.و با وجود نرمال بودن تمام آزمایشهای خودش و همسرش اما بچه دار نمی شدند.در این مدت خیلی ناراحتی کشیدن ولی دوتاشون مقاومت کردند و یه جایی دیگه کاملا قبول کردند که ممکنه بچه ای واقعا درکار نباشه پس چرا نباید از زندگیشون لذت ببرن؟!!! سر همینم کلا بیخیال بچه و درمانهاشون شدن.که بعد از مدتی کوتاه به لطف خدا معجزه شد و بچه دار شدند.الانم بعد دوسالگی نینی اول نینی دومشون تو راهه.خود خواهرم میگه استرس تموم زندگیمونو بهم ریخته بود و درست زمانی که از خودمون دورش کردیم بچه دار شدیم.و واقعا هم همینطور بود کسایی مثل خواهر من نباید خودشونو ببازن اگه دیر بچه دار شدن درسته که سخته ولی اگه همین خواهر من این همه اضطراب نداشت ممکن بود زودتر نتیجه بگیره.
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام من حدود دوساله که می خوام باردار شم و متاسفانه تا حالا نشده. اوایل اقدام هام خیلی استرس داشتم که اذیت میشدم. چند دوره درمان کردم اما باز هم نشد و حالا به این نتیجه رسیدم تنها راه برای باردار شدن خواست خدا و امید به لطفشه. خیلیا رو دیدم که با مشکلات فراوانشون باردار شدن . برای همین منم امیدوارم به لطف خدا. حتی اگه یه روز بفهمم که امکان نداره باردار شم بازهم شکر خدارو می کنم تا دلم آروم باشه و صبور باشم. به امید خدا پیش به سوی مادر شدن.
شکراً لله شکراً لله شکراً لله 
2805
با سلام. منم خدارا هزار مرتبه شکر مشکلی نداشتم ولی دوستی دارم که سالهای سال مرتب باردار میشد ولی در همان ابتدای بارداری بچه سقط میشد. با کلی مداوا نتیجه نگرفتن . خلاصه با توکل به خدا کودکی را به فرزندی قبول کردند. بعد از یکسال از ورود کودک، این مادر مجددا باردارشد و تحت نظر پزشک بارداریش را دنبال میکرد و خداوند فرزند سالمی را به ایشان دادند. الان این خانم بسیار شکرگزار بوده و کوچکترین تبعیضی بین انها نمیگذارند و فرزند دوم را از برکت خضور کودک اول میدانند
یا‌ حسین
منم بیشتر از یک سال و نیم پیش بود که اولین بار واسه بار داری اقدام کردم بینش بیماری سیستیت عصبی گرفتم که به خاطر اون شش هفت ماهی کنسل شد بینش و خدا رو شکر چون خوب شدم الان در اقدامیم.بچه دار نشدم هنو یه لوله بسته دارم و اون یک یهم که بازه تنبله.فعلا درمان داروهای شیمیای هس ولی از ماه دیگه طب سنتیو میخوام همراهش کنم...خیلی از خدا میخوام و تنها امیدمه
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
سلام دوستای گلم منم دو سال و نیم بود که بچه میخواستم ولی باردار نمیشدم شوهرم مشکل داشت خودمم تخمکام ضعیف بود تا این که پارسال به حضرت رقیه متوسل شدم و قربونش برم با دستای کوچیکش گره کور زندگیمونو باز کرد پارسال روز اربعین بی بی چکم مثبت شد به حضرت رقیه متوسل بشین ایشالا جواب میگیرین
مهتاب .........25ساله........تربت حیدریه ......... بسر عزیزم 25مرداد روز تولدت قشنک ترین روز زندکی من وبابایی
خدارو شاکرم که دختر زیبا و سالمی به من داده.من بعد از سه سال زندگی مشترک تصمیم گرفتم بچه دار بشم.و بعد غسل و وضو و ذکر خدا در اولین اقدام باردار شدم.
خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته ها سپاسگزارم♡
کسانی که قصد بارداری دارند از یک شب بعد از پاک شدن از پریودی, تا 23 پریودی, به طور منظم, یک شب در میون اقدام داشته باشند...خیلی موثره ...
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
خواست خدا و خواست خدا . من و همسرم بعد 5 سال جلوگیری ، برای بارداری اقدام کردیم ولی تا حالا این لطف خدا بعد 2 سال شامل حالمون نشده . تمام راه ها رو رفتیم عکس رنگی و لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی و........که همگی از لحاظ علمی دال بر سلامتی من و همسرم در زمینه باروری هست ولی هنوز خدا برامون نخواسته ؛ که به نظر من این خواست خدا بالاتر از هر دلیل و علت علمی هست . توکل به خدا.