2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا تنبلی کردم 5 یا6 .ولی از فردا دیگه زیاد میخونم تاعید.ببینم چه میکنم

هعی خواهری🥲💔💔

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رهگذر سلام عزیزم

خوبی

من کاربر جدید نیستم قبلی‌مو ترکوندم اتفاقی دیشب تاپیکتو دیدم با هر‌مکافاتی بود حساب جدید زدم😂

من یه مشاور سراغ دارم فوق‌العاده دلسوز و مهربونه

هزینه‌شم خوب میگیره

شاید شرایطو براش بگی خیلی کمتر هم حساب کنه

درخواست دوستی بدم قبول میکنی اونجا شمارشو بدم بهت؟

فقط لطفا زود جوابمو بده با شماره دوستم اومدم و میخام اینم زود حذف کنم برم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

رهگذر سلام عزیزم خوبی من کاربر جدید نیستم قبلی‌مو ترکوندم اتفاقی دیشب تاپیکتو دیدم با هر‌مکافاتی ب ...

سلام عزیزه دلم خوبی ابجی چقدر هزینه میگیره ؟؟ رشته اش چی هست ؟؟؟ 

من ی مشاور کنکور گرفتم عالیه دندون میخونه ایشون شرایطش چحوری هست خانم یا آقا؟ ؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام عزیزه دلم خوبی ابجی چقدر هزینه میگیره ؟؟ رشته اش چی هست ؟؟؟  من ی مشاور کنکور گرفتم عالیه ...

اع گرفتی😁🤦🏻‍♀️ پس من دیر دیدم

۴۵۰ میگیره

خودش که مهندسی برقه ولی همه‌کارس😂

برا تجربیاس البته نمیدونم بقی رشته‌هام واسه مشاوره میگیره یا نه

برا انتخاب رشته که انسانی هم انجام میداد

آقا هستش

من حضوری بخاطر انتخاب رشته‌م باهاش ملاقات داشتم انسانی‌م

یه سری مشکلاتی سر دانشگاه رفتنم پیش اومد باور کن همه اون مدت سراغ میگرفت پیگیر کارم بود با اینکه دیگه هیچ ربطی بهش نداشت

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اع گرفتی😁🤦🏻‍♀️ پس من دیر دیدم ۴۵۰ میگیره خودش که مهندسی برقه ولی همه‌کارس😂 برا تجربیاس البته ...

یا خدا اینک خیلی قیمتش زیاده 

مهندسی برق هم خوبه😇

بازم خوبه اجی مرسی ب یادم بودی ی دنیا ارزش داشت برام همین ک ب یاد و ب فکرم بودی گل ایشالله قبولی خودت

یا خدا اینک خیلی قیمتش زیاده  مهندسی برق هم خوبه😇 بازم خوبه اجی مرسی ب یادم بودی ی دنیا ارزش ...

واقعا؟😂 قیمتای امسال دستم نیس مشاور خودمم کمتر میگرفت ولی خب انسانی بود وگرنه میخواستم اونو بهت معرفی کنم

خب خداروشکر پس ایشونو پیدا کردی مهم حال توئه که خوب باشه حالا با هرمشاوری😍💚

مچکرم آبجی‌جان همچنین خودت😁😘

پس من دیگه رفع زحمت کنم😂 خودمو بترکونم

امیدوارم تاپیکای خوشحالی و عشق کردنتو ببینم😎👋🏻

من ک دنبال مدرک نبستم آینده ام میخوام

ولی اگه اینجوری پیش بری آینده که سهله تو زمان حالتم داری از دست میدی 

جوره دیگه آیندتو بساز 

اگه شرایطشو داری حتما یه روانشناس برو  تا از این بحران هویت بیای بیرون بتونی بجز کنکور و پزشکی علایق دیگتو پیدا کنی 

و اینکه فکر کن  به اینکه وقتی بچه بودی  قبل اینکه به پزشکی فکر کنی  به چه شغلایی علاقه داشتی 

حتی وقتی خاله بازی میکردی بیشتر چه نقشیو برمیداشتی؟  بعد همونو تو ذهنت پرورش بده و ذهنیتتو بهش نزدیک کن  میفهمی واقعا بهش علاقه داری اینجوری هدفتو راحت میتونی جایگزین کنی 

واقعا امتحانش کن شاید جواب داد  امتحان کردنش ضرری نداره که. هیچ گاردی ام  برای مقابله باهاش نداشته باش 

اگه خودتو دوس داری

خوشبحالت زیاد میخونی من نصف تو میخونم

پارسال بیشتر هم بود ۱۲ ساعت این حدودا

واقعا؟😂 قیمتای امسال دستم نیس مشاور خودمم کمتر میگرفت ولی خب انسانی بود وگرنه میخواستم اونو بهت معر ...

قربونت برم من عزیزه دلم بازم خیلی خیلی ازت ممنونم ک ب یادم بودی قسنگ❤️🩵 ایشالله قبولی تو رو ببینم من ک ...

ولی اگه اینجوری پیش بری آینده که سهله تو زمان حالتم داری از دست میدی  جوره دیگه آیندتو ب ...

عزیزم من میدونم چی از زندگیم میخوام آما این زندگی ک ب زور میخواد منو ببره سمت چیزایی ک ازشون متنفرمممم

من از زندگی ی رشته خوب و باارزش با جایگاه اجتماعی جوری ک روم بشه بعد این همه سال سختی و درس خون ب بقیه بگم 

و آینده داشته باشه همین 

وگرنه من بچه هم بودم یادم بچه داری میکردم😂 قبلا خیلی علاقه داشتم پلیس بشم ولی خب شرایط جسمانیم نمیخوره بهش 

2810