2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
ایدی تلگرامت رو بده

بهت درخواست دوستی میرم اونجا میفرستم برات

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

[QUOTE=329658241]عزیزم من میدونم چی از زندگیم میخوام آما این زندگی ک ب زور میخواد منو ببره سمت چیزایی ک ازشون متنفرمم ...[/QUOTE 

منظورم بجز رشته پزشکی بود 😂😂

ولی خب انشاءالله به حق همین  روز که تولد امام زمان بود جفتمون بعد کنکور بیایم بگیم قبول شدیم رشته دلخواهمونو راحت شدیم 💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=329658241]عزیزم من میدونم چی از زندگیم میخوام آما این زندگی ک ب زور میخواد منو ببره سمت چیزای ...

هعی قشنگم تو ووضاعت چطوریه ؟؟ تا کجاها رسیدی روری چند تادتست امیدی داری ب قبولی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رهگذر جان مشاوری که گرفتی چطوریه خوبه؟

عالیه ی دختر خانم گل  از بچه های اینجاست دندون میخونه 😇🩵🔥

سلام عزیزم میشه بگین چه موسسه ای هست برای فیلم ها  ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام گلم انلاین آکادمی تخته سیاه.چندتا پیام بعدتر اسم دبیرا رو نوشتم.فقط حجم فیلما زیاده اگه بخوای الان شروع کنی به دیدن.خودم له شدم زیر این فشار ،چون دیر شروع کردم

سلام گلم انلاین آکادمی تخته سیاه.چندتا پیام بعدتر اسم دبیرا رو نوشتم.فقط حجم فیلما زیاده اگه بخوای ا ...

ممنون عزیزم بله پیامتون رو دیدم 

یکی از بچه های سایت توی تاپیک اسی که ریاضیو اشتباه حل کرده بود

تازه شروع کرده بود میگفت برای فیزیک همایش استاد کامران 

برای ریاضی طرح کاموا استاد ملاکپور برای شیمی مددی و زیست بیست صد استاد شعبانی نوشته بود خیلی راضیه و خوبن فیلم ها و حجمشون هم کمه تونستین کامنت شو بخونین مفید بود توضیح هایی که داده بودن 

:)
خواهش میکنم شما خودتون میخونین یا مشاور دارین؟ 

عزیزم قبلا مشاور گرفتم خیلی بدرد نخور بود.با اینکه دوتا لیسانس مشاوره از دانسگاه تهران گرفته بود.فک کن میگف برنامه برات چی بنویسم؟

آخه مرد حسابی من اگه میدونستم که نمیومدم پیش تو مشاوره.میگفت تو دوهفته نیم سال اول دهم رو بخون.نه روش مطالعه ای نه چیزی.منم دیگه نرفتم.الان دیدم رهگذر گفته مشاورش خیلی خوبه رشتشم دندونه.مثل اون مشاور سم من نیست خودش تجربه کنکورو داره.ببینم میشه باهاش مشاوره بگیرم یا نه

عزیزم قبلا مشاور گرفتم خیلی بدرد نخور بود.با اینکه دوتا لیسانس مشاوره از دانسگاه تهران گرفته بود.فک ...

اره متاسفانه مشاوره خوب الان خیلی کم شده منم به رهگذر گفتم که آیدی شو بده چون گفته بود خیلی خوبه هنوز نیومده جواب بده 

بدیش اینکه فکر میکنم خودم نمی تونم از پسش بر بیام و حتما باید مشاور باشه خودمم نمیخونم و تا حالا هر چی ثبت نام کردم خوب نبودن اگه از مهر خودم خونده بودم شرایطم خیلی بهتر بود 🤦‍♀️

:)
2810