2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست
ن وقتی قندو شکرو حذف کنی از ثدتا متفورمین تاثیرش بیشتره.دمنوش هم میخورم روزی یدونه دمنوشای مناسب تنب ...

والامنکه قندنمیخورم ولی همیشه قندناشتام تومرزه دیگه مجبورم روزی یکی بخورم.دمنوش چی میخوری عزیزم؟

والامنکه قندنمیخورم ولی همیشه قندناشتام تومرزه دیگه مجبورم روزی یکی بخورم.دمنوش چی میخوری عزیزم؟

دمنوش های تنبلی تخمدان مثل دارچین زنجبیل گزنه پنج انگشت و عناب نعنا فلفلی روزی یدونه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای خدایا شکرت عزززززیززززم خیلییییییییییی خوشحال شدم برات انشالله ک ساعت ۶ با خبر خوش بیای

از هیجان دارم میمیرم خدا همیشه هست و خدایا شکرت ک دوست عزززززیززززم بارداره😍😍😍

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
وااااای خدایا شکرت عزززززیززززم خیلییییییییییی خوشحال شدم برات انشالله ک ساعت ۶ با خبر خوش بیای از ...

مرسی دورت بگردم چقد تو مهربونی😍😍😍😍خدایا این حسو حالو قسمت همه زنا بکن 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
مرسی دورت بگردم چقد تو مهربونی😍😍😍😍خدایا این حسو حالو قسمت همه زنا بکن 

قربون قلبت بشم با این دعای قشنگت مرسی گلممممم انشالله بارداری راحتی داشته باشی قشنگم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟