2777
2789
عنوان

پسری که بهش درخواست ازدواج میدن

136 بازدید | 19 پست

همش به صورت مستقیم و غیر مستقیم درخواست ازدواج میدن یا میخوان مخش رو بزنن همش بهش نخ میدن و همه رو با شوخی و خنده رد میکنه به نظرتون فردا توی زندگی مشترک هم وفادار هست؟؟ محیط کارش هم پر از دختر هست

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر شما همچین ویژگی داشت؟

یه آشغال بود که بازیم داد تموم عمرم رو گرفت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2803
یه آشغال بود که بازیم داد تموم عمرم رو گرفت 

خیانت کرد تو که چند روز پیش میخواستی کادو بخری

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
اگه محیط کارش پر دختره احتمالش خیلی کمه ک وفادار بمونه.فقط این ی مورد مشکل داره

۷ سال توی همچین محیط بوده یعنی بازم امکان داره بلغزه؟

خیانت کرد تو که چند روز پیش میخواستی کادو بخری

🖤🥀

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2804
🖤🥀

ببخشید ولی من قبلا تاپیک هاتون رو دیدم ذهنت مسموم هست اون بیچاره هم فکر نکنم کاری کرده باشه برو پیش یه روانشناس 

ببخشید ولی من قبلا تاپیک هاتون رو دیدم ذهنت مسموم هست اون بیچاره هم فکر نکنم کاری کرده باشه برو پیش ...

باشه 

خب تو که نمیگی خیانت کرده یا نه 

خیانت کرد و رفت با یکی دیگه 

حالا ذهن من مسموم؟ 

2805
خیانت کرد و رفت با یکی دیگه  حالا ذهن من مسموم؟

واقعا ؟ آخه تا چند روز پیش که تاپیکت رو دیدم خوب بودین اگر خیانت کرده که واقعا کثافت بوده

۷ سال توی همچین محیط بوده یعنی بازم امکان داره بلغزه؟

دقیقا نمیدونم کارش چیه محیطا باهم فرق داره و صد در صد نمیشه گفت ک خیانت میکنه اما واقعا بخاطر محیط کار بستر براش فراهمه الان دایی خودم کارش همین مدلیه و خیانتم نکرده اما خیلی با اون دخترا راحته هی در حال بگو بخند با اون دختراس و (من میگم لاس زدن) و من جای زنداییم بودم واقعا قبول نمیکردم.بازم محیطا فرق میکنن مثلا تو ی اداره ک همش کار ریخته سرشون اصلا وقت نیست ک بخای ب این چیزا فک کنی

واقعا ؟ آخه تا چند روز پیش که تاپیکت رو دیدم خوب بودین اگر خیانت کرده که واقعا کثافت بوده

کثاافت نه بگو لاشی 

2801