قبلش هزار تا امضا و رضایت نامه میگیرن که نتونی شکایت کنی 🥲عمل زیبایی بوده؟
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همسرم روز دوشنبه عمل کرده کلیه شو دکتر اصلی که همیشه عمل می کردن مسافرت بوده و یه دکتر سی و خورده ای ساله اومده عمل کرده همسر من از ساعت چهارو نیم تا دوازده طول داده .چون سخت بوده خودشم اومده گفته .بعد دوروز دوباره شکم همسر منو باز کرده تا خطا روجبران کنه . که معلوم نیست چه غلطی کرده .حالا هر کدوم یه دلیل میارن
بله دولتی بوده .استاد دانشگاه هست .همونجا .ولی بی تجربه .سی و خورده ای سال.آشنای رییس بیمارستانه .خد ...
کلن اونا که طرف پزشک خودشون میگیرن چه فامیل باشه چه غریبه ولی شما نترس برو شکایت کن حتی رئیس بیمارستانم باید جواب پس بده فقط باید پیگیر باشی و زبون داشته باشی
اصولا اینجور مسایل ارجاع میدن به پزشکی قانونی و از اونجایی که همکار هستن خیلی به ندرت میان پزشکی رو ببرن زیر سوال و میگن مشکل از بیمار بوده نه کم کاری یا خطای پزشک و میگن خودتون رضایت نامه قبل عمل رو امضا کردید و عواقبش پذیرفتین البته این فکر کنم فقط مختص ایران هستش