2777
2789
عنوان

گفتین عکستو بزار بیاید که بزارم....

329 بازدید | 51 پست

طبق تاپیک قبلی توروخدا بگید خوب شده ؟😭

دوتا بالایی الانه که یه هفته از عملم گذشته 

دوتا پایینی هم قبل عمله 

اون گوشه های بینیمم نپرسید چرا اینجوریه خون بخیس دکتر گفته دست نزن غروب میرم بخیه میکشم‌....

اعلام حضور کنید

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
پست اول میره گوگل نه صفحه اول🤦🏻‍♀️😬😐

صفحه دوم گذاشتم مگه؟😒

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
2804
بپرس عزيزم منم 41 روزه عمل کردم  سوالی داره بپرس

دماغت باز شده میتونی نفس بکشی؟

2805

اسی چه صورتت تغییر کرده

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
2801