2777
2789
عنوان

گفتین عکستو بزار بیاید که بزارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست
دماغت باز شده میتونی نفس بکشی؟

اره من همون روزی هم که عمل کردم شبش میتونستم نفس بکشم حتی تو ریکاوری هم نفس میتونستم بکشم الانم خداروشکر خوبه 

فقط حتما روزی 3بار شستشو بده 

قصرع رینو سالتین هم بریز هر4ساعت 4 قطره

اره من همون روزی هم که عمل کردم شبش میتونستم نفس بکشم حتی تو ریکاوری هم نفس میتونستم بکشم الانم خدار ...

چجوری می‌تونستی نفس بکشی مگه تامپون نمیزارن؟

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دماغم مشکل داشته ولی... ینی الان ریده ؟🥲

نه عزیزم هنوز ورم داره که چیزی معلوم نیست 

ورمش بخوابه بهتر از قبلت میشی انشاءالله😍

بالاخره منم به عشقم رسیدم:)🥺😍     خیلی دوست دارم زندگیم°•M•°💓🫂
الان ورم داری از قبلت هم بزرگ تره بینیت

به نظرت جمع و جور میشه ؟

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
2803
با اسی کاری ندارم ایشون مشکل تنفسی داشتن اما خیلی تاسف میخورم هرکسو میبینی زن و مرد عمل بینی انجام د ...

عجبااااا😂😂😂

من خودمم ۸ ماهه عمل کردم😂

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
نه عزیزم هنوز ورم داره که چیزی معلوم نیست  ورمش بخوابه بهتر از قبلت میشی انشاءالله😍

مرسی عزیزم ان شاالله 

2804
حداقل یکسال باید بگذره تا فرم بینی ات ۱۰۰ معلوم بشه خوبه که مبارک ات باشه دعا کن منم بتونم بینی ام ر ...

ایشالا به خاستت میرسی

مرسی عزیزم خچدم که خیلی افسردگی گرفتم بخاطرش 😒🤦

نه اصلا الان قضاوت نکن بینی تا 3ماه اول ورم داره و فرم مشخصی نداره هر روز یه شکلی هست 

خیلی بینت خوب شده عالیه 

منم اوایل همینجوری بودم حالت افسردگی داشتم اما الان ورمش بعد 41 روز کمتر شده خیلی راضیم هم فرمش خوبه هم طبیعی مشکلی هم تو تنفس ندارم 

هرچند که قبل از عملم راه تنفسیم 6 میل کامل بسته بود و انحراف شدید داشتم شکستگی قدیمی هم داشتم خداروشکر همش رفع شد 

بعد از کشیدن بخیه حتما تایم هایی که دکتر بهت میده واسه معاینه برو 

2هفته اول خیلی چسب زدن مهمه 3ماه اول خیلی مراقب باش ضربه نخوره چسبتو حتما زیر دوش باز کن روی بینیتو تمیز پاک کن با پد الکلی 

تو حمام با شوینده مناسب روی بینیتو بشور 

همون شستشو روی ورم خیلی تاثیر داره 

تندی و شوری هم نخور تا 1ماه بعد از 1ماه هم کم کن

2ماه قلیان اینا هم استفاده نکن 

2805
همه اونایی که عمل میکنن مشکل تنفسی پیدا میکنن خیلی بده الان مطمئنی باز به همین مشکل برنمیخوری؟

اره چون لحظه ای که تامپونارو باز کردن تازه معنی نفس کشبدن با دماغو فهمیدم خالا باز دوباره خون مجاریشو بسته به مرور باز میشه و اینکه هم پولیپ داشتم و هم انحراف که رفع شد 

چجوری می‌تونستی نفس بکشی مگه تامپون نمیزارن؟

واسه من تامپون نذاشته بود اسپیلنت گذاشته بود 

راحت میتونستم نفس بکشم مشکلی نداشتم الانم اوکیه تنفسم 

شستشو خیلی تاثیر داره 

2801