2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۱۱/۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 54 پست
چقدر قشنگ خدا این مهر پدر دختری رو از هیچ بچه ای نگیره لذت بردم

خیلی ممنونم گلم انشاله😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

عزیزم خیلی نازه خدا حفظش کنه 🤩😍😍😍😍😘😘😘😘

برای اینکه پسرم 👶همیشه سالم و سلامت باشه صلوات مهمونم میکنی🙏 🍼خدایا ب حق امام رضا همه منتظرا دامنشون سبز بشه الهی آمین 🤲🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی نازه خدا حفظش کنه 🤩😍😍😍😍😘😘😘😘

لطف داری گلم 😍😍😍😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خیلی ممنونم گلم انشاله😘

ببخشید استارتر عزیز و مادر دوست داشتنی 😍

من از چند تا از تاپیکاتون اسکرین شات گرفتم که برا همسرم بخونم ؛ عاشق دختره🥺🤤😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
2803
ببخشید استارتر عزیز و مادر دوست داشتنی 😍 من از چند تا از تاپیکاتون اسکرین شات گرفتم که برا همسرم ب ...

وای 😆

کدوما عزیزم🥰

وای 😆 کدوما عزیزم🥰

یه چندتا شو دوست داشتم اسکرین گرفتم

حالا اگع راضی نیستید تا حذفشون کنم 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
یه چندتا شو دوست داشتم اسکرین گرفتم حالا اگع راضی نیستید تا حذفشون کنم 

نه بابا چه حرفیه راحت باش

از این بابت پرسیدم از نظرت کدوما بامزه بوده 😅

نه بابا چه حرفیه راحت باش از این بابت پرسیدم از نظرت کدوما بامزه بوده 😅

همشون عالی بودن 

زندگی تون سرشار از عشق و شادی و آرامش الهی إن شاءللّٰه 😍❤️😘🫂

خدا حفظتون کنه برا همدیگه 😍🫂

2804
همشون عالی بودن  زندگی تون سرشار از عشق و شادی و آرامش الهی إن شاءللّٰه 😍❤️😘🫂 خدا حفظتون ک ...

ممنون از دعای قشنگت 🥰

انشاله شما و عزیزانت هم سالیان طولانی در کنار هم در آرامش و سلامتی باشید😍🤩

ممنون از دعای قشنگت 🥰 انشاله شما و عزیزانت هم سالیان طولانی در کنار هم در آرامش و سلامتی باشید😍🤩

سپاس گزارم ازتون 🫂🥰