2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی کتک میخوره ۱۱ ماهشه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 133 پست
منم مادرم  یمدت ک پسرم یاد گرفته بود رو سرامیکا سر بخوره  وقتی دستشویی میرفتم درو باز می ...

منم اصلا حمام نمیرم هفته ای یه بار وقتی شوهرم باشه و مراقب باشه من جتی وقتی خوابن تنها نمیذرمشون برم حمام دستشویی منم درو باز میذارم یکیشونم با خودم میبرم اما واقعاممگنه گاهی آدم دستش بند بشه به کاری 

چ حرفایی میزین شماهاخیلی جالبه انگارمادربودن وباربات اشتباه گرفتین ی مادرم بخداغذامیخوره دسشویی وحما ...

اینا مادر نشدن و شوهراشونم با باد هوا زنده ان فکر کنم من امروز رفتم در قابلمه برنجو بذارم برگردم دخترمو با سر زد رو زمین انگار میشه حتی یه لحظه غافل نشه آدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک بر سرت واقعا  پسرتو با بند یا طناب ببندی بهتره تا چفت پا بدره رو کمر بچه ۱۱ ماهه و ناقصش ک ...

گمشو بابا احمق خدا کنه شماها بچه نداشته باشید بچه را با بند ببندم آخه ؟ بیمارید واقعا امثال شماها 

ببین من یه تاب گرفتم بلند بستمش کوچیکه دستش بهش نرسه وقتی خیلی کار دارم کوچیکه رو میزارم تو تاب&nbs ...

خدا خیرت بده عزیزم 😂😂😂 بچه من رو تاب انقدر جیغ میزنه و خودشو میکشه از کمد بندش در بیاره منم تا راه نیفتهده بود میبستمش تو کریر بالا  کابینتا آشپزخونه نگهش میداشتم دست پسرم بهش نرسه موضوع اینه الان دیگه خودش دوست داره با داداشش بازی کنه دورشون کنم گریه میکنه و بی تابی 

منم اصلا حمام نمیرم هفته ای یه بار وقتی شوهرم باشه و مراقب باشه من جتی وقتی خوابن تنها نمیذرمشون برم ...

این روش یدونه بچه ی منه ک خطری تهدیدش نمیکنه

شما باید ۱۰ برابر مراقب اون بچه کوچیک باشه

اگه خدای نکرده اتفاقی براش بیفته هیچ توجیهی قابل قبول نیست ک....

دستم تو قابلمه بود 

پام تو سطل گیر بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
منم همه راها رو رفتم فایده نداره هیچ کدوم فقط باید مواظب باشی  

دقیقا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
چقدر بد حرف میزنی فکر نکردی دل یه نفر با این حرفت میشکنه بچه ها تا کوچیکن این سختیا رو دارن مادره ب ...

منطورم با شوهرشه که میگه وقتی باردار بودم کتکم میزده..خانم خودم مادرم.میدونم بهتره از شما این چیزا رو الکی قضاوت نکنید

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
دختر منم هر روز یه جاش کبود میشه امروز سرش خورد رو سرامیکا انقدرم ریزه میزه اس نسبت به پسرم دلم براش ...

ای وای

اگر کسی رو نزدیکت داری ازش بخواه یه تایمی در روز کمکت کنه یا بیاد پیشت یا یکی از بچه ها رو نگه داره. من خودم یه دختر ۱۳ ماهه دارم، مگه کمرش چقدر جون داره که یه بچه دیگه که دوبرابرش وزن داره جفت پا بپره رو کمرش؟؟

شده همه زندگیت رو تعطیل کنی ولی از دخترت حفاظت کنی اینکارو بکن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
باز همه شدن دایه دلسوز تر از مادر همه شدن مادران نمونه اکثریت تون توی کنترل یه دونه بچتون مو ...

واقعا کنترل بچه سخته. من یدونه یکساله دارم الان اصلا نه حرف حالیش میشه، یه خطر رو متوجه میشه دائم مراقبشم.

قبلا میگفتم دو سالش که شد اقدام میکنم یکی دیگه میارم، ولی رفتیم دیدن بچه دوستم، نمیدونی این بچه چیکار میکرد. با اینکه میتونه راه بره ولی هی خودشو اینور اونور پرت میکرد گریه میکرد و جلب توجه میکرد. همسرم که اصلا به نوزاد اونا دست نزد، من یه لحظه بغلش کردم دیدم بدو داره میاد سمت بچه. فوری دادم به مامانش و بچه خودمو بغلم کردم. دیگه فهمیدم تا زمانیکه عقل‌رس نشه اصلا اصلا نباید به بچه دیگه ای فکر کنم هم خودش آسیب میبینه هم ممکنه به بچه دیگه آسیب بزنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄