بیشتر توجه ام به پسرمه ولی اصلا تا دخترم بیدار میشه میخواد یه کم چهار دست و پا بره سریع میپره رو کمر ...
بازم اینا نشانه هم حسادته هم خشم درون بچه تونه
اینطوریم که گفتید انگار باباش دست بزن داره میبینه
یاد میگیره و این خیلی بده بنظرم توجه تو به پسرت بیشتر کن و اونو مسئول یکی از کارهای خواهرش کن مثلا فلان ساعت اون به خوارش تو شیشه شیر بده یا موقع خوابوندن اون بالش بیاره برا خواهرش یا پتو بیاره براش از طرف خواهرش اسباب بازی یا خوراکی بگیر و حتما حتما از یه مشاور کودک هم کمک بگیر
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسرت از شوهرت یاد گرفته. هم پرخاشگره هم کمبود توجه داره.
ببین انقدر توجه به پسرم زیاده که حد نداره انقدر براشاسباب بازی میخریم انقدر میبریمشتفریح همش در حال بازی کردن باهاشیم اما دست از حسادت بر نمیداره با همه بچه های غریبه بازی میکنه اما خواهر خودشو فقط کتک میزنه اجازه نمیده دست به اسباب بازیاش بزنه
خب بچه ست فک میکنه با اومدن یه بچه ی دیگه شما بهش توجه نمیکنید .. پسر دایی منم همینطور بود داداشش که به دنیا اومد به شدت حساس و حسود شده بود .جرئت نداشتیم بریم سمت کوچیکه چون یه کاری میکرد از دستت بیفته یا بعداً سر فرصت میرفت سراغش و کتکش میزد 🗿 زنداییم خیلیییی حواسش بود که بهش توجه کنه به اندازه ی کافی .. الان یکسال میگذره و خیلی باهم خوب شدن
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
هیچکی نمیتونه کمک کنه مگه خودت . فقط بینشون صلح و آرامش برقرار کن و جو خونه رو آروم کن .خودت صبور باشی و داد و فریاد نکنی خودشون ازت یاد میگیرن . اونا که بچه ن ذات پسرا همین کتک کاری و دعوا ولی از الان باهاشون کار کن و دوستی بینشون راه بنداز که وقتی بزرگ شدن عاقل و معربون باشن
منم خواهرم پشت سرهم دوتا پسر آورد همینجوری بودن بچه کوچیکه صورتش همش زخم بودفک میکرد عروسکشه سمتش ح ...
دختر منم هر روز یه جاش کبود میشه امروز سرش خورد رو سرامیکا انقدرم ریزه میزه اس نسبت به پسرم دلم براش کبابه همین الانم جفت پا پرید رو کمرشانقدر گریه کرد تا خوابید
ببین انقدر توجه به پسرم زیاده که حد نداره انقدر براشاسباب بازی میخریم انقدر میبریمشتفریح همش در حال ...
اشتباه همین توجه زیاده
بهش بی محلی کن
نذار بچه باهاش تنها باشه
قبلش یه فکری به حال کلا زندگیتون بکنین
معذرت میخوام چرا پشت هم بچه آوردین
دو نفر رو هم با این شرایط شوهرتون اسیر کردین
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤