دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر منم هر روز یه جاش کبود میشه امروز سرش خورد رو سرامیکا انقدرم ریزه میزه اس نسبت به پسرم دلم براش ...
دختر نسبت ب پسر ریزه میزه تره ولی توروخدا حتی یه لحضه ام تنهاشون نزار باهم
من خواهرم رفت تا دم در گفت مراقبشون باش
چشمم رو بر گردوندم دیدم بزرگتره خودشو ب سرعت نور رسونده ب گوچیکه میخواد با بند قنداش دنبال خودش بکشه😂😂😂خدا منو ببخشه ولی دیدم ول نمیکنه یدونه زدم بزرگه رو
ولی الان انقدر پشت همن 😍
یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
آفرین خانم عاقل وای الان ایشون نمونه صورت مساله را با حذف گذشته و شوهرش پاک کنه
نه بذاره سومی بیاد بزور
بعد همه رو با هم مدیریت کنه
منظورم ایشون نیست البته
امثال این خانما که کم هم نیستن برای فرار از طلاق هی میزان
شاید شوهرم درست شد 😐😒😒😒
فکر آینده و آرامش بچه ها نیستن
نسلا همینطوری جلو میرن بد بخت و بد بخت تر
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
ببین انقدر توجه به پسرم زیاده که حد نداره انقدر براشاسباب بازی میخریم انقدر میبریمشتفریح همش در حال ...
منم همه اینارو گذروندم. الان ۹. و ۱۰. سالشونه. ببین یه نصیحت. زیادی پسرتو لوس نکن اون میدونه انقدر بهش توجه دارید بخاطر همون داره. قلدر میشه. اینو بگم زیادی بها بدید تا اخر عمر سوار گردنتون. زور گو میشه. در حد معقول با پسرت محبت کن. و مواظب کوچیکه هم باش بالا گفتم من چطوری مواظبت میکردم وقتی کار نداره پیشش باش بزرگرو سر گرم کن. وقتیم کار داری تاب شورتی بخر از بالا نصب کن بزار توش دست بزرگه بهش نرسه که بزنه.