2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی کتک میخوره ۱۱ ماهشه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 133 پست
یه کادوی کوچیک بخر بگو اینو داداش کوچولو داده ببین چقد دوست داره،بزارش بغلش از زبون بچت با داداشش حر ...

به خدا همه این راها رو رفتم ماشالا بچه های الان با هوشن میگم اینو نی نی برات خریده میگه نه بابا حسین میخره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم هر روز یه جاش کبود میشه امروز سرش خورد رو سرامیکا انقدرم ریزه میزه اس نسبت به پسرم دلم براش ...

🙄🙄🙄🙄😏واقعا که 

خب عزیز دلم نمیوردی وقتی نمیتونی نگه داری کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

الان اینجور گیر افتادی چالش های بعدی رو میخوای چیکار کنی. بجای تاپیک زدن برو مشاور اصولی راهنمایی بگیر اینجا هیچکدوم علمشو ندارن

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
عزیزم منم تفاوت سنی بچه هام کمه پسر بزرگم. 2سال و نیمه اس کوچیکه 7 ماهشه از اول تا دستش میرسید می ...

یکی از راههایی که کمک کرده شرایط بهتر بشه بازی با دو تاشونه

مثلا میگم منو داداش دنبالت کنیم بگیریمت یا داداش توپ زد سمتت توپ بنداز براش

گرچه میدونم چقدر سخته بچه ای با این شرایط خودمم واقعا اعصابم ضعیف شده

بزنه که بدتره 😐حرصی تر میشه دفعه بد می‌کشه ابجیش رو  باید ببرش مشاوره

آره خدا منو ببخشه  این حرفو زدم من خودمم دلم نمیاد دستم اصلا رو بچه بلند کنم ولی واقعا دلم سوخت برای اون کوچولوش

باز همه شدن دایه دلسوز تر از مادر همه شدن مادران نمونه اکثریت تون توی کنترل یه دونه بچتون مو ...

اره بهم ریختیم چون اون بچه نوزاده جونی نداره 

متوجه هستید؟ داداشش میوفته رو کمرش سرشو‌ زده به سرامیک! اگه خونریزی کنه خدایی نکرده چی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طفلی اون دختر چطور میخوایید جوابشو بدید آخه وقتی نمی‌تونید چرا پشت هم اینطوری بچه میارید 

من واقعا نمیخواستم دومیو باردار بشم چون میخواستم جدا بشم شوهرم باردارم کرد که از فکر جدایی در بیام حالا هم که شده باید فقط راهکارش پیدا کنم 

دختر منم هر روز یه جاش کبود میشه امروز سرش خورد رو سرامیکا انقدرم ریزه میزه اس نسبت به پسرم دلم براش ...

افتخار نکن ب کاراش شما وقتی ۲ تا بچه کوچیک با اون وضعیت زندگی میارین باید تمااام کار و زندگیتونو بزارید رو اون بچه ها ک یوقت بهم دیگه آسیب نزنن

شما داشتی چیکار میکردی ک اون پرید رو کمرش؟وقتی خبر دارید بچه اولتون چ کارایی میکنه...

اول فکر میکردم دایه مهربانتر از مادر نداریم

ولی با دیدن شما مشخصه هرر دایه ای قطعا از شما دلسوزتره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
باز همه شدن دایه دلسوز تر از مادر همه شدن مادران نمونه اکثریت تون توی کنترل یه دونه بچتون مو ...

دقیقا واسه همینه که برای ازدواج هم عقلانی تصمیم میگیریم به هر کسی از راه رسید بله نگفتیم که عاقبتش بشه آزار و اذیت بچه هامون 😐😐😐😐

بعدم میتونیم مدیریت کنیم تفاوت سن بچه هامونو 

کودک آزاری بیشرمانه ترین ظلم جهانه

وقتی نمیتونین نزایین

سخت نیست 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من واقعا نمیخواستم دومیو باردار بشم چون میخواستم جدا بشم شوهرم باردارم کرد که از فکر جدایی در بیام ح ...

شوهرت باردارت کرد؟! مگه عروسکی ؟ 

جلوگیری میکردی!!!!!!! خب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب به هردوشون یکسان محبت کن و به پسر بزرگت بگو اگه داداشت را بزنی من ازت ناراحت میشم و رفتار بدی دا ...

مشکل اینه طفل معصوم دخترم هس😔🥲

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
اره بهم ریختیم چون اون بچه نوزاده جونی نداره  متوجه هستید؟ داداشش میوفته رو کمرش سرشو‌ زده به ...

نه اصلا پسرمو نمیزنم حتی دعوا هم نمیکنم فقط از اسباب بازیو کارتن محرومش میکنمو باهاش قهر میکنم اما فایده ای نداره میاد خودمم گاز میگیره و میزنه