2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 92 پست
نه بابا اصلا مهم نیست براش میگه خوشبحال کسی مهریه تو رو میداد میرفتی  بعد جالب اینه از همه لحا ...

بگو من از خدامه تو این زندگی نباشم.مهریمو بده میرم.

زبون آدمیزاد حالیش نمیشه تهدیدش کن.اگه میخواست ور دل خانوادش باشه چرا ازدواج کرد پس

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
میگم بنظرت خدا میبینع؟؟؟یعنی میشه آه ما رو ازشون بگیره  دقیقا شوهر منم امسب همینو گفت

نمیدونم 

بیاواسه هم دعاکنیم شاید صدامونو شنید

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم که پدرشوهرم سه تاخونه و یک ویلا داره ولی ماتوتهران مستأجریم به هرکیم بگیم ماشینمون دست اوناست ن ...

حرامشون کن من که حرام کردن خدا پسش میگیره ازشون 

من اینقد دلم بچه میخاد ولی دیگه نمیخام بچه بیارم چون اینده ایی نداره با این پدر 

عجبببب...دردش چیه؟؟این یه مشکل اساسی داره

اسی فکر میکنم شما براش همیشه صد (کامل و بی عیب)بودید 

دقیقا یه خانمی میشناسم از همه لحاظ خوب و عالیه کارمنده ،خونه و زندگی مرتب ،مهمون نواز ،رفتارش با خانواده شوهر عالی 

ولی شوهرش مدام ازش ایرادهای الکی میگیره ،بهش میگم ایراد تو اینه که همیشه خواستی برای شوهرت کامل و بی عیب باشی  یبار  غذای خوب درست کن چه لزومی داره وقتی روز زن برات کادو نگرفته روز مرد براش کادو می گیری ،یه مدت خونه رو خیلی مرتب نکن 

اینقدر همیشه خوب بودی که به چشم شوهرت نمیایی

نمیدونم  بیاواسه هم دعاکنیم شاید صدامونو شنید

اره بخدا 

شوهر من همش میگه کاش داشتم مهریتو میدادم میرفتی 

اینقد دلم میکشنه از بعضی خرفا 

تو شوهرت خوبه باهات؟؟؟

حرامشون کن من که حرام کردن خدا پسش میگیره ازشون  من اینقد دلم بچه میخاد ولی دیگه نمیخام بچه بی ...

بچه نیار اگه میتونی جداشو از جونت که بیشتر نیست من راه برگشت ندارم چون خودم این عنو خواستم بعدم دونا بچه دارم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
بچه نیار اگه میتونی جداشو از جونت که بیشتر نیست من راه برگشت ندارم چون خودم این عنو خواستم بعدم دونا ...

منم خودم این گوه رو خواستم خانوادم اصلا راضی نبودن رو ندارم برگردم بخدا خجالت میکشم از مامان بابام 

اره بخدا  شوهر من همش میگه کاش داشتم مهریتو میدادم میرفتی  اینقد دلم میکشنه از بعضی خرفا ...

شوهرم یه آدم به شدت مودیه درونگراست یه لحظه خوبه دودقیقه بعدش سگ میشه اصلا نمیدونی چجوری باید باهاش رفتارکنی 

شوهرم یه آدم به شدت مودیه درونگراست یه لحظه خوبه دودقیقه بعدش سگ میشه اصلا نمیدونی چجوری باید باهاش ...

من از خانوادش دوره خوبه نزدیک خانوادشه جو گیر میشه میگه تو مهم نیست بعد خانوادشم محل هیچی بهش نمیدن هااا بخدا سگ محلش میکنن بازم میره سمتشون 

منم خودم این گوه رو خواستم خانوادم اصلا راضی نبودن رو ندارم برگردم بخدا خجالت میکشم از مامان بابام&n ...

مامان بابا میبخشن ولی اگه بمونی باید تاآخر عمرت حرص بخوری اگه بچه دارشی دیگه راهی نداری

عزیزم درد شما اینه که همیشه عیب خانواده شو یواش بهش میگی و برخورد جدی هم نداشتی همین باعث شده دیگه حسابت نکنه از این به بعد کمتر اسمشونو بیار کمتر ایراد بگیر اما وقتی اسمشونو آوردی جدی باش تا حساب کار دستش بیاد..بعدم از در دوستی وارد شو  اگه میتونی..

باهاش حرف بزن بگو من همیشه فلان ماشن توی آرزوهام بود که شوهرم با اون ماشین بیاد در خونه ی بابام منو سوار کنه منم پزشو بدم  بعد کاری کن اونم از آرزوهاش بگه بعد بگو یعنی میشه به فلان آرزوم برسم ...

بعد میتونی به نرمی چشاشو باز کنی

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره