2777
2789
عنوان

توانایی اینو دارم دختر عموی شوهرمو بکشم دیشو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 31 پست
جوابشو بده من اوایل نمیدادم جواب  ولی الان ده تا میزارم روش جواب میدم

بخدا روبرو اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم جواب ادمارو بدم کسی حرف میزن لال میشم قفل میکنم بعد نمی‌دونم چرا دلم نمیاد مث خودشون رفتار کنم با خودم میگم این حرف و بزنم دلشون میشکنه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی گفتی مگه؟

زده ترکونده طرفو🤣

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چی گفتی مگه؟

چشاش دختره یه حالتیه یکم چپه برادر شوهرم داشت پرتقال پوست میکرد گفتم به منم بده تا چشمای بچم چپ نشده اخه چشم زن حامله دنبال خوراکی بمونه چشمای بچش چپ میشه 

اونجاییم که گفت خدا کنه به باباش و عموش بره ،گفتم بچه به یکی از این اطرافیانش نزدیکش میره دیگه شانس اوردم از اطرافیان نزدیکم بچم نیستی

چشاش دختره یه حالتیه یکم چپه برادر شوهرم داشت پرتقال پوست میکرد گفتم به منم بده تا چشمای بچم چپ نشده ...

به قول دوستمون زدی از ریشه ترکوندی طرفو حالا شاکی هم هستی،ولی دمت گرم خوب حالشو گرفتی

شوهرم کل راه داشت غر میزد 😂 میگفت مادر یه بچه داری میشی ولی هنوز زبونتو نمیتونی کنترل کنی چجوری می ...

چه ربطی داشت جواب بیشعوریه یه عده رو باید داد، یکی زد یکی خورد 

میگفتی اون موفع که داشت شیرین زبونی میکرد کجا بودی واسه دلم یه چی بگی بهم نریزم منه حامله😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
یکم چشماش یه حالتیه چپه  برادرشوهرم داشت پرتقال پوست میکرد گفتم به منم بده تا چشم بچم چپ نشده ...

خوب از پسش بر اومدی دلمو خنک کردی⁦👏🏻⁩😇

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩
چه ربطی داشت جواب بیشعوریه یه عده رو باید داد، یکی زد یکی خورد  میگفتی اون موفع که داشت شیرین ...

وای یعنی این حاملگی شده نجات من 

هر وقت میبینم اوضاع خرابه یا همه چیو میندازم گردن حاملگی یا خودمو میزنم به حال بدی 

امشبم دقیقا همینو گفتم ، گفتم نمیبینی شرایط منو جای اینکه دفاع کنی طلبکارم هستی چرا کاری که تو باید انجام میدادی من انجام دادم 

شوهرمم همینو میگه  میگه کارت درست نبود اون حرفارو زدی بهش

نه گلم کارت درست بود اتفاقا حرفاش خیلی معنی دارم بوده

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩
2810