2777
2789
واقعا نباشه مگخ چی میشه مگه فحش داده بود توهین کرده بود با احساسات کسی بازی کرده بود واقعا ادم به عق ...

اره خیلیا نوشته بودن حتی اگه الکیه بازم جذابه بخونیمش

نمیدونم چرا ترکیده لابد خیلی ها گزارش زدن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من نمیدونم تاپیکو اصلا نخوندم ولی ی سر زدم به صفحه اخر تاپیک انگاری همه گفته بودن سرکاریم

یه سریا می گفتن.اما به نظر من کاملا واقعی بود.آخه چیزی نداشت که واقعی نباشه.اسی گفته بود خونه پدرشوهرش تو روستا مثه کاخه.یه سریا باور نکردن 

اما ما خودمون اصالتا روستایی هستیم.خونه هایی تو روستامون هست که خیلی لاکچرین.غیر قابل باور نبود

تا صحفه ۱۴خوندم دیدم تعطیل شدچرا مگه چه مشکلی داشت

من هم داشتم میخوندم ازبس گیردادن به این کلمه کاخ

بابا یه چیزی از دهنش پرید 

بعضی خانمای سایت مدام دنبال قاتل بروسلی هستن

2804
وای ب سی میرسیدی باید بیست صفحه میرفتی جلو تا اسی ی پست جدید بزاره  هعی ی صفحه ی صفحه میرفتم ج ...

😂😂😂😂دقیقا اینجوری بود.چندصفحه رفتم جلو دیدم از اسی خبری نیست،دیگه گرفتم خوابیدم گفتم بقیشو فردا میخونم که اومدم دیدم هیچی نیست

من هم داشتم میخوندم ازبس گیردادن به این کلمه کاخ بابا یه چیزی از دهنش پرید  بعضی خانمای سایت ...

میخوان بگن خیلی میفهمیم ولی نمیدونم از نظر بقیه چقدر بیخود هستن

2805
من هم داشتم میخوندم ازبس گیردادن به این کلمه کاخ بابا یه چیزی از دهنش پرید  بعضی خانمای سایت ...

خونه بابامن  تو روستاعه،شغلشونم کشاورزیه 

خونه اکثر فامیلام همش شیک و خوشگله ،،دیگه مث قدیم نیستش ک،

ی تازه مامان💗زیر ۱۸سال ریپ نزنه🙏
2801