2777
2789
خصوصیات اخلاقیم؟

آدم به شدت با احساسی هستی زودرنجی ولی خودت فکر میکنی خیلی قوی هستی زیر هجده سالته اندام متوسطی داری هم قدت هم هیکلت دوس داری خیلی شیک باشی موهاتم متوسطه زیاد بلند نیست چشمات درشته بی بی فیسی خیلی رویا پردازی 

آدم به شدت با احساسی هستی زودرنجی ولی خودت فکر میکنی خیلی قوی هستی زیر هجده سالته اندام متوسطی داری ...

همشو درست گفتی

تازه رفتم تو ۱۸ سال

بعد میشه بگی بنظرت آینده خوبی دارم یا ن

به همه آرزوهام می‌رسم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم به شدت با احساسی هستی زودرنجی ولی خودت فکر میکنی خیلی قوی هستی زیر هجده سالته اندام متوسطی داری ...

کی به حاجت مالیم میرسم  و خونه میخرم

کی با خاستگارم ازدواج دارم

برای حاجت رواییم صلوات  مهمونم کن ۱۳ساله منتظرم 

2803
همشو درست گفتی تازه رفتم تو ۱۸ سال بعد میشه بگی بنظرت آینده خوبی دارم یا ن به همه آرزوهام می‌رسم ...

من واقعا حس ششم دارم مثل اینایی که میان اینجا الکی میگن نیستم چند بازی هم واسه چند نفر پیشبینی کردم ولی با اینکه راست گفتم باور نکردن نفعی هم واسم نداره ها هرچندوقتیه بار میام حسمو بسنجم الانم یه نصیحتی بهت میکنم واقعا گوش کن سعی کن درستو ادامه بدی به هر نحوی که شده و درست زندگی کن سعی کن از حالا همیشه دنبال زندگی سالم باشی تصمیم های زندگیت رو با عقلت بگیر ازدواج زوده واست تا بیستو  چهار پنج سالگی حد اقل بمون توی این مدت بفکر درس و کارو درامد باش خودتو مشغول کن شبا زود بخواب و صبح زود بیدار شو ورزش کن روزانه حتی کم و غذا سعی کن تغذیه مفید داشته باشی شکرگذاری یادت نره هرروز برای کوچکترین تا بزرگترین چیزایی که داری از کائنات سپاسگذاری کن مثبت باش همیشه و آروم هرجا تونستی به مردم کمک کن اینجوری خوشبخت میشی 

من واقعا حس ششم دارم مثل اینایی که میان اینجا الکی میگن نیستم چند بازی هم واسه چند نفر پیشبینی کردم ...

کی با خاستگارم علی ازدواج دارم؟ خوبه یا بد

2804
بچه ها دیگه نمیتونم واسه کسی پیشبینی کنم انرژی زیادی ازم میره ذهنم خسته است

تو رو خدا منو بگو 

کی با خاستگارم ازدواج دارم

2805
مرسی عزیزم بعد با کسی تو زندگیم آشنا میشم ؟

اره آشنا میشی ولی دارم بهت میگم احساسی تصمیم نگیر که ضرر میکنی و ضربه میخوری خیلی سنگین رفتار کن بذار طرف مقابلت خیلی واسه داشتنت تلاش کنه یعنی مرد زندگیت اونیه که میاد و خیلیواست تلاش میکنه وبهت توجهو محبت میکنه با کسی ازدواج کن که زیادی مهم باشی واسش بقیه رو رد کن چون اونا بهت آسیب میزنن

فقط عزیزم میشه دعا کنی مشکل فعلیم حل بشه و آرامش بهم برگرده چون دعای دیگران در حق آدم بیشتر اثر میکن ...

حتما عزیز دلم امیدوارم هر مشکلی که داری حل بشه عزیزم ❤️❤️❤️🙏

2801