2777
2789
درستش اینه که اولویت اول همسر باشه بعد بچه . ولی از اونجایی که اولویت اکثراقایون ۱ مادرشون ۲ بچشون ۳ ...

دقیقا منم نظر شما رو دارم خیلی دلم گرفته که الان دارم اینجا با نی نی سایتی ها درد و دل میکنم به نطر من بچه ادم هر جقدر هم عزیز باشه یه روزی میزاره میره اونی که صبح تا شب برای ادم کار میکنه و زحمت میکشه شوهر ادمخ..من خودمم دخترمو خیلی دوست دارم و بهش محبت میکنم ولی وقتی میبینم شوهرم دخترمو بیشتر از من دوست داره و براش در اولویته منم از شوهرم سرد میشم 😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم نظر شما رو دارم خیلی دلم گرفته که الان دارم اینجا با نی نی سایتی ها درد و دل میکنم به نطر ...

شعورشون نمیرسه که وقتی اولویت اول همسرت باشه بچه هم درست تربیت میشه وهم زندگی خیلی با ارامش و شیرینی بیشتر پیش میره . 

ای خواهر شوهرمنم همینجوریه از نوع خرش 

خدا جونم                                                           دمت گرم   
شعورشون نمیرسه که وقتی اولویت اول همسرت باشه بچه هم درست تربیت میشه وهم زندگی خیلی با ارامش و شیرینی ...

دقیقا نطر منم همینه اگه من برای شوهرم در اولویت بودم اون هم برای صد در صد در اولویت میشد و اینطوری بچه های بهتری تربیت میکردیم تو خونه ای که پدر و مادر عاشق هم نباشن بچه خوب تربیت نمیشه

خانم با سیاسیتی هستین؟

سعی میکنم باشم.

از نی نی سایت هم یاد میگیرم واقعا مفیده 😅

ولی خداروشکر همسرم اونقدر خوب هست که نیازی نیست سیاست به خرج بدم برای پیشبرد اهدافم 😅

با عشق و علاقه ازدواج کردیم و خیلی به هم وابسته ایم.

سعی میکنم باشم.  از نی نی سایت هم یاد میگیرم واقعا مفیده 😅 ولی خداروشکر همسرم اونقدر خوب هست ...

میشه بگی چیکارا میکنی؟اخه هر زندگی ای هم که با عشق و علاقه شروع میشه یه جاهایی سرد میشه بعدش

میشه بگی چیکارا میکنی؟اخه هر زندگی ای هم که با عشق و علاقه شروع میشه یه جاهایی سرد میشه بعدش

اول اینکه خداروشکر  همه افراد خانواده همسرم با محبت و آروم هستن و این خودش یه نکته مثبته. اهل دخالت و خاله زنک نیستن. تعدادشون هم کمه و خواهر شوهر هم ندارم اینم یه نکته 😅

دوم ازدواج ما فامیلیه و شناخت صددرصد از همدیگه داشتیم.

5-6 ساله ازدواج‌کردیم قبلش هم 8 سال عاشق همدیگه بودیم  هنوزم مثل دوتا رفیقیم.

احترااااااااااام همدیگه رو داریم حتی توی خلوت.

هیچ وقت دعوا نمیکنیم.بحث پیش میادااااا اما هییییییچ وقت تُن صدامون بالا نمیره.

واسه پیشرفت زندگیمون هم دوتایی تلاش میکنیم و اصلا منم منم نداریم.

همیشه قدردان همدیگه ایم.و اولویت اول زندگی همدیگه ایم.

ولی فکر کنم رازش عشقه‌. ما عاشق همیم. جوری که بهترین صدای زندگی برام صدای کلید انداختن به در هست وقتی از سر کار میاد 😅

خیلی مسائل باعث سردی زندگی ها میشه 

مثل دخالت اطرافیان مخصوصا مادرشوهر،خواهر شوهر،جاری، مشکلات مالی،بیکاری،اعتیاد به هرچیزی ،تنبلی، 

که ما خداااروشکر تابحال نداشتیم. و جوری که میبینم متاسفانه مشکلات مالی بیشتر باعث سردی رابطه ها میشه‌.

2810