2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام بد رفتارشده

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 32 پست
منکه دارم دق میکنم گاهی خوب میشه گاهی میره تو خودش همش بحث میکنیم منکه دگ زوم نمیکنم رو رفتاراش به ا ...

به خدا منم اعصابم ریخته بهم یهروز خوبه یه روز افتظاح من از خوانوادم همه دورم به خاطر این اونوقت اینطور میکنه دیگه حوصلشو ندارم بحثم میکنیم زود کوتاه میام حتی حوصله دعوام ندارم به خدا الانم گریه میکنم چرا با من اینطور رفتار میکنه اصلا یه زره هم محبت نمیکنه اصلا 

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه پس چرا  میگن که داشتن فرزند مشترک دوام زندگی‌و تعهد رو بیشتر میکنه؟ زوج ها بعد چند سال اول ...

اینا واسه خارجیا و زندگیایی قدیم بود بقول مادرم قدیمیا که باردار میشدن مرد احساس مسولیت ببشتری میکرد دیگه سعی میکرد مردونه تر رفتار کنه محکم تر باشه تو زندگی نسبت ب زنو بچه  اونوقت مردای الان  خیانت نکنن جای شکرش باقیه سرد شدن و اداهاشونو میزاریم ب حساب هیچی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یکم بیشتر بهش توجه و محبت کن 

به خدا محبت میکنم خودم میرم بغلش از سر کار میاد میرم جلوش بوسش میکنم اما هیچ

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
2805
آخه پس چرا  میگن که داشتن فرزند مشترک دوام زندگی‌و تعهد رو بیشتر میکنه؟ زوج ها بعد چند سال اول ...

منم همینارو شنیده بودم ،هی میگفتم نکنه بچه نیارم بعدها پشیمون بشم بخاطر همین حرفا،ولی از هم دور شدیم فقط هم مشکل اون نیس خودمم یه جوریم برا نزدیک شدن بهش نمیتونم بگم حسم چجوریه انگار زشت میدونم دوتا بچه معصوم کنارمونن من برم بغلش کنم،انگار خل شدم از خستگی و بیخوابی😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
والا ده سال عاشقانه بودیم خیلی عجیبه برام بچه مارو دور کرد از هم

درکت میکنم عزیزم من الان ازدواج دومم هست ازدواج قبلیم همسر سابقم اینجوری بود با اینکه بچه نداشتیم تازه عروس دوماد بودیم هرروز کارمون دعوا بود خیلی بهم گیر میداد

اینا واسه خارجیا و زندگیایی قدیم بود بقول مادرم قدیمیا که باردار میشدن مرد احساس مسولیت ببشتری میکرد ...

خب بچه وسط نباشه که بدتر میکنن

یکی میگفت ازدواج مثل یه لیوان هست که روش عسله زیرش 💩

چند ماه اول عسل هارو میبینی بعدش دیگه مشکلات و دعوا هم شروع میشه

بچه دار شدن مرد و به زندگی پایبند تر میکنه اینو بدونید خانمهای عزیز .

اصلا  اینطور نیست انگار هم خونه اییم فقط 

عزیز بنظرم یه مدت قهر اینا بذار کنار مهربون باش محبت ازش گدایی نکن فقط محبت کن متعادل شاید درست شد ی ...

یعنی بوس ایناش کنم منتظر بوس نباشم یا خسته نباشید میگگ منتظر خسته نباشید اون نباشم به خدا خسته شدم اجی

صبر کن گلم درست میشه صبررر

خا کنه درست بشه چون بریدم دیگه

یعنی بوس ایناش کنم منتظر بوس نباشم یا خسته نباشید میگگ منتظر خسته نباشید اون نباشم به خدا خسته شدم ا ...

منم زایمان کردم شوهرم تا ده روز سمتم نمیومد منم خسته شدم گفتم چته نکنه تو زاییدی غر اینا نزن بدترمیشه یه مدت ولش کن شاید بهتر شد از روی محبت بهش بگو دوسش داری اگه مشکلی داری بیا دوتایی حل کنیم شاید نشکل داره نمیدونی زایمانت طبیعی بوده

2809