2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام بد رفتارشده

602 بازدید | 32 پست

کلا خیلی خوبه  دست دل بازه ۷ماهه زایمان کردم   دوماه بعد زایمان افسردگی بدی گرفتم چون شوهرم اوایل زایمان پیشم نبود خیلی سختم بود  خدارو شکر الان خوبم اما اصلا محبت نمیکنه نمیگه هی بیا بغلم یا بوسم کنا خودم باید بگم بوسم کن خیلی سرد شده احساسیم باهاش حرف میزنم یه جوریه  میزنه به مسخره بازی  خسته شدم از رفتاراش کمبود محبت دارم 

الانم گفتم حقوق اومده پول ماهانمو بده شروع کرد داد بیداد از کجا بیارم در صورتی که داره

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

شوهر منم بعد زایمانم سرد شده دگ مث قبل نیس کاش اصن بچه دار نمیشدم،قبلش خیلی گرم و‌عاشقانه بودیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شوهر منم بعد زایمانم سرد شده دگ مث قبل نیس کاش اصن بچه دار نمیشدم،قبلش خیلی گرم و‌عاشقانه بودیم

اخه چرا من خوشحالم که بچه داریم اما اصلا یه جوریه میگمم میگه چته حسودیت میاد بچه رو بوس میکنم میگم چه ربطی داره  بچه کنار منم کنار به خدا هپش در حال بحث قهر کردنم همشم من میشم ادم بده چون قهر میکنم

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

آخه پس چرا  میگن که داشتن فرزند مشترک دوام زندگی‌و تعهد رو بیشتر میکنه؟

زوج ها بعد چند سال اول ازدواج‌مشکلاتشون نمایان میشه و زندگی تکراری و سخت میشه،همینا میتونه باعث جدایی بشه

ولی بچه که باشه بیشتر به زندگی تعهد دارن

به نظرتون اینطور نیست؟

یعنی فقط منم که متنفرم یکی بگه پول ماهانموبده یا چی خدایاااااا

بهش گفتم ۲میلیون بده اینطور کرد لامصب خب من خر به خاطر شغل تو اومدم تو این شهر قریب که لب مرزیم هی باید بترسم حق من نیست پول تو کارتم باشه

اخه چرا من خوشحالم که بچه داریم اما اصلا یه جوریه میگمم میگه چته حسودیت میاد بچه رو بوس میکنم میگم چ ...

منکه دارم دق میکنم گاهی خوب میشه گاهی میره تو خودش همش بحث میکنیم منکه دگ زوم نمیکنم رو رفتاراش به اندازه کافی روحی و جسمی داغون هستم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اخه چرا من خوشحالم که بچه داریم اما اصلا یه جوریه میگمم میگه چته حسودیت میاد بچه رو بوس میکنم میگم چ ...

یکم بیشتر بهش توجه و محبت کن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
وای من الان عقدم همینطور عاشقانه ایم، پس هی عروسی نمیکنم ترسیدم😂

والا ده سال عاشقانه بودیم خیلی عجیبه برام بچه مارو دور کرد از هم

2809