2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 606 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تسریع در امر فرج و سلامتی آقا 

نوکری خودم در زمان ظهور و دولت کریمه ایشان 

عاقبت بخیری و خیر کثیر در دنیا و آخرت 

عاقبت شهادت فی سبیلک 

همش از فضل و رحمت خدا 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام خوبی

سلام گلم باردارم ولی دختر خداکنه راحت یه زایمان طبیعی کنم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
الهی همه به خواسته دلشون برسن❤️ اونی که می‌خوامش معجزه وار وارد زندگیم بشه ❤️ خدایا تو بخواه که بشه ...

فقط اشکریختم 

حتی ی نفر نیومد بگه ب آرزم رسیدم 

تو این تایپیک تا الان فقط خودم ب ارزوم رسیدم ....  خدا خودش میدونه 15 سال آرزوم بوده و امسال رسیدم 

از خدا ممنونم  و  

امام زمان رو به مادرش حضرت فاطمه س) قسم میدم همینجور ک امسال نوبت من بود ... هر روز رو نوبت یکی از دوستان قرار بده و تا سال دیگه همه ب آرزوشون برسن ....

ریپلایشون کنمو اشکشوق بریزن

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟

عزیزم خیلی خوشحالم برات😍

خداروشکر موفق باشی

الان با کسی ک دوسش دارم تو رابطم و به امید خدا چن سال دیگه ازدواج میکنیم

خاله هم فعلا نشدم ولی اگه خدا بخواد تا چن ماه اینده شاید بشم

دورت بگردم ی چیزی بگم بهت ؟تا الان تقریبا همه اونایی ک ریپلای کردمو اومدن تایپیکم دارن میگن نرس ...

عزیزمی مهربون♥️

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟

خدا را شکر به ارزوت رسیدی

من نه هر روز بدتر از دیروز مریضی و بی پولی هم اضافه شده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
قبول بشم امسال 😃

سلام استارتر 

معجزه ی خدا رو میبینی.‌.. میبینی خدا چقدر بهم لطف داره :)

قبول شدم🥺😭❤️

مرسی که لایکم کردی امسال در این لحظه و جایی که هستم دارم آرزویی که پارسال کردمو زندگی میکنم و تبدیل به واقعیت شده🥺❤️

خدایا عظمتت رو شکر بینهایت دوستت دارم❤️❤️❤️❤️❤️

ببخشید که بنده ی ناسپاسی هستم و بنده خوبی نیستم برات ولی تو همیشه و همه جای زندگیم هوای منو داری و تنهام نمیذاری... 💔❤️❤️❤️❤️

:)

آرزوی امسالم اینه دعا کنید بهش برسم🥺

از لحاظ ارتباط اجتماعی و درسیم خیلی پیشرفت داشته باشم و برم سرکار تا سال آینده ان شاء الله. یک کار خوب گیر بیارم دستم تو جیب خودم باشه.🥺❤️🩵

ممنونم❤️❤️❤️

:)