2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 606 پست
امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشمبلکه معجزه بشه ،میگن ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
به اونایی که توی دِلَمه برسم

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیم برگرده به قبل همسرم بیاد سر عقل و بتونیم دوباره خانواده سه نفره گرمی داشته باشیم 💔💔💔💔💔

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

رسیدن به کسی ک دوسش دارم و خاله شدنم🥲❤️

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

اینکه امیرحسین ماشین باری بخره سربازیش ب زودی تموم شهبابام اعتیادشو ترک کنه بتونه خونه بخره

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

بچه هام خوب بشن.براشون دعا کنید

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

پسرم خوب خوب شه همیندعا کنید یه مشکل داریمممممم ک داره نفسمو بند میاره

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

فرهنگیان قبول بشم

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

امیدوارم همه اونایی که میان تو‌تاپیک به زودی حاجت روا بشن آرزو میکنم شغل خوبی پیدا کنم و به استقلال ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟ 

به دلم آرامش بده آرامشی که ۴ ماهه از زندگیم رفته و هر روزم گریه است به آرزوم برسم پیش مامان بابام شر ...

من امسال ب ارزوم رسیدم 

استخدام ارموزش پرورش شدم 

تو ب ارزوت رسیدی؟