زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 عنوان امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 606 پست امشب آرزوت بگو شاید سال دیگه تک شدی و رسیده باشی ب آرزوت .ب امید خدا اول خودم میگم ؛ یه شغل دولتی و ریشه دار پیدا کنم عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 1402/10/28 | 19:41 76 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشمبلکه معجزه بشه ،میگن ... من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 به اونایی که توی دِلَمه برسم من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
parniiiiiyaaa عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 363 دانشگاه فرهنگیان قبول بشمازدواج خوبی داشته باشمامتحان نهایی هارو خوب بدماین ترم معدلم خوب بشهبتونم دل پدر مادرم رو شاد کنم و شاد نگه دارمبه رشد معنوی و اخلاقی برسم
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 زندگیم برگرده به قبل همسرم بیاد سر عقل و بتونیم دوباره خانواده سه نفره گرمی داشته باشیم 💔💔💔💔💔 من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 رسیدن به کسی ک دوسش دارم و خاله شدنم🥲❤️ من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
parniiiiiyaaa عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 363 من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ واقعا؟میشه منم راهنمایی کنید خیلی دوست دارم باید چیکار کنم
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 اینکه امیرحسین ماشین باری بخره سربازیش ب زودی تموم شهبابام اعتیادشو ترک کنه بتونه خونه بخره من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 بچه هام خوب بشن.براشون دعا کنید من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
parniiiiiyaaa عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 363 خدایا میدونم همیشه نگاهت به زندگیم بودهولی این روزا دلم خیلی گرفته خودت خودم کن محتاجم به نگات
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 پسرم خوب خوب شه همیندعا کنید یه مشکل داریمممممم ک داره نفسمو بند میاره من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 فرهنگیان قبول بشم من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 امیدوارم همه اونایی که میان توتاپیک به زودی حاجت روا بشن آرزو میکنم شغل خوبی پیدا کنم و به استقلال ... من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1370 به دلم آرامش بده آرامشی که ۴ ماهه از زندگیم رفته و هر روزم گریه است به آرزوم برسم پیش مامان بابام شر ... من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .