2777
2789
عنوان

چجوری جس تنفر نسبت به خونه و وسایلام از بین ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 19 پست
آخه یکی دوماه دیگه عروسیمونه از الان ناراحتم که چطور میخوام تحمل کنم آخه ما سری قبل حتی لباس عروس هم ...

تو که هنوز بچه ای ازدواج چرا؟

برو روانشناس

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا هفته قبل عروسی دعوامون شد  پدرم بهش گفت پاشو برو بیرون از حونه من  و من نه اون ...

اوضاع ما بدتر بود تا طلاق پیش رفتیم شوهرم دوماه قهر کرد یمقدار آبروریزی بعد آشتی کردیم 

منم دقیقا همینطور شدم اسم عروسی میاد حالم خراب میشه 

اوضاع ما بدتر بود تا طلاق پیش رفتیم شوهرم دوماه قهر کرد یمقدار آبروریزی بعد آشتی کردیم  منم دق ...

ببین حتما برین پیش مشاور 

من زندگی مو شروع کردم اما شوهرم ادم کینه ایی و خاطرات بد از ذهنش نمیره مدااام گذشته ها رو تشریح میکرد و باز حرفمون میشد یکسال بعد زندگی مشترک مون هم کارمون تا پای طلاق رفت بقول خودت ابروریزی شد احتراما بشدت شکست . زندگی من از اولشم مشکل داشت 

2803

جهاز خودته

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔