میدونم اینا همشون زمینه دارن در دوران کودکیم و رفتار والدینم باهام ولی خیلی بده ک این رفتارو اوردم کشوندم تو زندگی متاهلیم. خیلی وقتا کنترل میکنم خودمو دوس دارم تغییر کنه ذهنیتم . همشب نامزدم شک میکنم و حس میکنم بهم دروغ میگه و کاسه ای زیر نیم کاسس و این حس بیشتر از همه خودمو عذاب میده ک نمیتونم لذت ببرم از لحاظتمون و بی دلیل یهو گرفته میشع حالم و با مخم در حال جنگ میمونم.. دوس ندارم اصلا شوهرم همش این حسو ازم بگیره چون مطمعنم حتما خسته میشه ازم. چیکار کنم ب نظرتون؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره مثلا ی ساعت ازش خبر نمیشه میگم نه باید بهم زنگ میزدی ک ببینم چیکار میکردی، دیرمیاد از مغازه همش طلبکارم ک الکی دیر کرده انگار، همش بارها گوشیشو چک کردم و تنها چیزی ک دیدم فیلما خاک بر سریه ک خودمم میبینم ولی الکی همش دنبال بهونم انگار ، سر همونم دعوا راه انداختم ک تو منظور داری اینارو نگا میکنی...